10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportConducerea Barcelonei dezminte

Conducerea Barcelonei dezminte

Responsabilii clubului CF Barcelona au dezmintit, intr-o conferinta de presa, informatiile aparute in mass-media din Spania, potrivit carora cinci jucatori au participat la o orgie, in noaptea de simbata spre duminica, in ajunul meciului pierdut de echipa catalana, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Rayo Vallecano, a anuntat cotidianul Marca. Potrivit publicatiei citate, postul local de televiziune TeleMadrid a anuntat marti seara ca cinci jucatori ai formatiei CF Barcelona au petrecut noaptea alaturi de patru tinere in camera 821 din cadrul Hotelului Hesperia, din Madrid, unde era cazata echipa. Nota de plata pentru seara respectiva, in valoare de 4.800 de euro, a fost achitata cu cartea de credit a unuia dintre cei cinci jucatori.

Cotidianul Marca noteaza ca la conferinta de presa de miercuri au participat directorul general al clubului CF Barcelona, Javier Perez Farguell, directorul sportiv, Anton Parera, antrenorul Carles Rexach si capitanul echipei, Sergi Barjuan. Barjuan a anuntat, in numele echipei, ca jucatorii care s-au vazut implicati in acest scandal vor lua masuri impotriva acelor publicatii sau site-uri care i-au nominalizat ca fiind participanti la presupusa orgie. „Toti componentii echipei, nu numai cei afectati de scandal, sint profund afectati de atingerea imaginii lor si mai ales din cauza impactului pe care il are acest incident asupra familiilor lor, tinind cont ca unii dintre jucatorii mentionati sint casatoriti si au copii“, a spus capitanul echipei CF Barcelona. Cotidianul Marca noteaza ca, in cadrul conferintei de miercuri, directorul sportiv Anton Parera a facut publice rezultatele investigatiilor efectuate de club, care au fost confirmate si de conducerea hotelului. Parera a admis ca anumiti jucatori au discutat timp de 20 sau 30 de minute pe culoarele hotelului cu „mai multe doamne care cerusera autografe si suveniruri“, dar ca nu s-a intimplat nimic altceva. Directorul sportiv a dat asigurari ca, la miezul noptii, toti jucatorii se aflau in camerele lor si ca nu a avut loc nici un incident ciudat. De asemenea, acesta a negat ca un jucator si-ar fi folosit cartea de credit pentru a rezerva o camera. Anton Parera a aratat ziaristilor factura pentru camera 821, unde se presupune ca a avut loc orgia, precizind ca in acea camera a stat un barbat pe nume Antonio Marfil, impreuna cu sotia sa, adaugind, totodata, ca nici in camera 809 nu s-a intimplat nimic, asa cum au anuntat anumite publicatii, deoarece in camera 810 a fost cazat vicepresedintele clubului Ángel Fernandez.

Potrivit publicatiei citate, conducerea hotelului a dezmintit informatiile aparute in mass-media, precizind ca exista dovezi ca in camerele mentionate au fost cazate persoane care nu aveau legatura cu delegatia clubului CF Barcelona. „Desi aceste informatii sint false, consider ca si daca ar fi adevarate, exista lucruri care nu se pot spune. Exista niste limite. Daca vom continua in acelasi mod, nu vom mai putea avea incredere in presa. Din pacate, imaginea noastra a fost deja afectata, deoarece un proverb popular spune ca nu exista fum fara foc“, a declarat antrenorul Carles Rexach.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS