14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu ar putea juca la Vaslui

Chivu ar putea juca la Vaslui

Jucatorii divizionarei C Pan Group Armata au efectuat ieri vizita medicala, la Policlinica Sportiva din Banie, iar pina duminica isi vor continua pregatirile pe propriul stadion. Elevii antrenorilor Jean Georgescu si Florin Oprea vor pleca luni la Govora intr-un stagiu centralizat de pregatire. In statiunea vilceana, craiovenii vor sta pina la 7 februarie si vor disputa citeva meciuri de verificare in compania unor echipe care se pregatesc in zona.

Se pare ca tratativele cu Rulmentul Alexandria in privinta transferarii atacantului Sorinel Chivu la gruparea teleormaneana au esuat. Mai nou, conducatorii clubului oltean poarta tratative cu conducatorii unei alte divizionare C, care sint interesati de serviciile golgheterului oltean. In acest sens, oficialii de la Pan Group Armata asteapta in aceste zile un raspuns. Desi nu au pronuntat nici un nume de echipa, diriguitorii gruparii din Valea Fetii au spus ca aceasta formatie evolueaza tot in esalonul al treilea, dar nu in seria a cincea, fiind clasata pe un loc fruntas. Din cite se pare, aceasta ar putea fi Sportul Muncitoresc Vaslui, lidera primei serii a Diviziei C.

Daca Sorin Chivu se antreneaza in continuare cu Pan Group Armata, in asteptarea concretizarii ofertei, mijlocasul Pantelimon a parasit ieri Bania. El se afla in probe la o divizionara B din Ardeal. De citeva zile, Jean Georgescu il are sub comanda si pe portarul Verbina, fost la Electro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS