26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cupa 24 ianuarie“

„Cupa 24 ianuarie“

Elevii din scolile gorjene

s-au intrecut in ultimele zile pentru a cistiga trofeul „Cupa 24 ianuarie“ la baschet, handbal, volei si sah. Competitia a fost organizata de Directia pentru Tineret si Sport Gorj, Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si Primaria Tirgu Jiu. Coordonatorii competitiei au fost inspectorii DTS, Laurentiu Mindrut, si Robert Doicaru, precum si inspectorul Adrian Puianu.

Intrecerea de baschet s-a desfasurat simbata, de la ora 9.00, in sala de sport a Liceului nr. 4, si a fost coordonata de profesorul Constantin Popescu si de arbitrul Marius Vlaicu. Locul I in competitia rezervata baietilor a fost ocupat de baschetbalistii de la Colegul National „Tudor Vladimirescu“, locul II, de Scoala Generala numarul 13, iar locul II, de Scoala generala nr.4. Meciurile de volei s-au desfasurat in sala de sport a Liceului nr. 5. Podiumul a fost ocupat de: Scoala Generala nr. 4, Scoala generala nr. 3 si Scoala generala nr. 1. Intrecerea de sah s-a desfasurat in sala de sport a Scolii generale nr. 13 si a fost cistigata de Teodora Diaconescu, de la CN Tudor Vladimirescu si Ionut Budila, de la Scoala generala „Constantin Savoiu“.

Directorul DTS Gorj, Marius Vlaicu, ne-a informat ca toti cistigatorii vor primi premii, cupe si diplome in cadrul spectacolului care va avea loc pe 7 februarie cu ocazia galei Sportului Gorjean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS