15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCai verzi pe pereti

Cai verzi pe pereti

Ignorindu-l practic pe Ilie Balaci care, in stilul sau personal, a anuntat ca vrea sa cumpere Universitatea, Florin Marin sustine ca peste doi ani echipa din Banie ar putea cistiga campionatul! Este exact aceeasi promisiune pe care o facuse, acompaniat de Gigi Netoiu, in urma cu aproximativ… doi ani. Dar, cum in vara se implineste sorocul si este limpede ca titlul va pleca in alta directie, in nici un caz in Banie, „Flocea“ se gindeste, iata, sa o ia de la inceput, de parca oltenii ar fi niste copii mici. Ce nu ne-a spus Florin Marin este daca in urmatoarea perioada de doi ani, pe care el intentioneaza sa o petreaca pe aici, vom avea parte de „bucurii“ similare cu cele indurate cu Cimentul Fieni si Pobeda Prilep…

Punind raul inainte, sa ne imaginam ca, printr-o minune, cuplul Netoiu – Florin Marin va mai rezista si din vara incolo. Atunci, va intra in vigoare promisiunea lui Flocea, aceea ca ne va face campioni in doi ani. Uitam chiar ca, in cei doi ani care au trecut, Florin Marin nu s-a tinut de cuvint, campioane iesind Steaua si, probabil, Dinamo. Intrebarea este cu ce jucatori vom cuceri titlul promis? Pentru ca, luind ca exemplu evenimentele din aceasta iarna si oprindu-ne, sa zicem, la Rapid, sesizam ca, in timp ce la ei apar in lot Stelea si Dennis Serban, de la noi a plecat „decarul“ Domocos si nu a venit nimeni in loc. Ba mai mult, daca, Doamne fereste, seicii lui Balaci vor refuza sa investeasca in clubul din Banie si nu ii vor plati lui Netoiu un avans pina in aprilie, chiar si „Comandantul“ a spus ca, din acel moment, este liber sa vinda pe oricine. Probabil ca, daca se va ajunge intr-o asemenea situatie nefericita, Sava si Stoican isi vor lua si ei zborul din Banie. Ramas cu alde Rednic, Dobre, Silvasan si Suleap in lot, Florin Marin are tupeul sa ne spuna ca poate lua campionatul in doi ani. Il mai crede, oare, cineva?

Salvarea, a noastra si chiar a lui Florin Marin, poate veni insa tot de la Gigi Netoiu. Ignorindu-si la rindul sau antrenorul visator, „Comandantul“ a recunoscut ca este dispus sa renunte la Universitatea. Stie foarte bine ca, in ceea ce-l priveste, nu poate schimba politica pe care a promovat-o inca de la sosirea sa in Banie, si, prin urmare, orice promisiune optimista este la aceasta ora sortita esecului. Ca „Flocea“ se gindeste la cai verzi pe pereti nu este pina la urma o tragedie, cel putin pina cind va rezista intelegerera dintre Ilie Balaci si Gigi Netoiu. Daca din aprilie insa, vor disparea din lotul Universitatii si ultimii „armasari“ de rasa, atunci chiar ca vom avea probleme. In sensul ca Florin Marin se va gindi linistit la titlul de peste doi ani, in mijlocul unui stadion gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS