29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJoi expira ultimatumul

Joi expira ultimatumul

Situatia de la UFC Electro ramine incilcita. Echipa este inca a nimanui, bani nu sint, dar jucatorii se antreneaza pe rupte, sperind ca miercuri sau joi cineva le va plati imensele restante financiare. Prefectul Cornel Mondea, considerat un soi de lider spiritual al clubului, dar fara „deschidere“ la portofel, nu a reusit inca sa limpezeasca apele, facind si, mai ales, desfacind toate posibilele variante de asocieri. Doru Stanescu, cel caruia Gigi Netoiu i-ar fi predat echipa, se complace intr-o tacere suparatoare care nu ajuta la nimic. Tot ce se stie la aceasta ora este ca Doru Stanescu ar vrea vreo 40.000 de dolari pentru a ceda clubul unor noi investitori, dar este putin probabil ca vreun om de afaceri sa-i ofere asemenea suma pe o divizionara C.

La nivel de lot, lucrurile nu stau chiar rau, cel putin pina poimiine, atunci cind ar trebui sa se achite restantele financiare. Antrenorul Florin Cioroianu conduce cu autoritate antrenamentele si ar fi incintat daca L. Tilihoi, Nicola si Preda, reveniti de la Rocar, ar ramine in lot. Un alt fost jucator al Rocarului, Stancuta, nu a fost incintat de varianta UFC Electro, alegind, se spune, sa plece la Dunarea Calafat.

Pe de alta parte, este posibil ca la sfirsitul lunii UFC Electro sa plece pentru opt zile la Govora. Pina atunci, oltenii se vor pregati in Banie si Cioroianu se gindeste sa inceapa din februarie seria jocurilor amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS