30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul a facut achizitii importante

Gilortul a facut achizitii importante

Liderul seriei a cincea a Diviziei C, Gilortul Tirgu Carbunesti, se antreneaza sub conducerea lui Titu Nicolcescu (fost la FC Drobeta) in orasul de resedinta. Miine, echipa va pleca la Govora pentru un stagiu de pregatire centralizata, care va dura zece zile.

Hotarita sa promoveze in esalonul secund, conducerea clubului a facut in aceasta perioada citeva achizitii de marca. La Tirgu Carbunesti au ajuns severinenii Valentin Suciu si Sorin Vintilescu, dar si fosta mare speranta a fotbalului craiovean, Mircea Papa. De asemenea, Cocosila si Oprea (ambii de la Autobuzul Leamna), Canavoiu (Minerul Motru) si Baraitaru (Petrolul Ticleni) se supun si ei ordinelor antrenorului Nicolcescu.

O surpriza placuta ar putea fi revenirea pe terenul de fotbal a fundasului stinga, Robert Dascalu, fostul titular al echipei de tineret a Universitatii, care in 1996 cistiga titlul national sub conducerea lui Nae Tilihoi. Dascalu a mai evoluat apoi la FC Drobeta, Extensiv si Electro, dar, la un moment dat, a hotarit sa se retraga din fotbal in urma unui diferend cu Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS