15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDistinctii pentru performeri

Distinctii pentru performeri

Aminata la finele anului trecut, Gala Sportului Gorjean se va desfasura, la sfirsitul acestei saptamini, la Tirgu Jiu. Desi initial organizatorii stabilisera ca spectacolul de premiere sa aiba loc joi, 24 ianuarie, aceasta data a fost schimbata, in cursul dupa-amiezei de ieri, de catre primarul Florin Circiumaru. Revenit recent din Japonia, primarul a spus ca va face eforturi pentru ca mai multe institutii si societati comerciale locale sa participe financiar la aceasta premiere. O intilnire pe aceasta tema a fost programata ieri la prefectura, data exacta a spectacolului urmind sa fie comunicata astazi. Coordonatorul acestor manifestari, directorul DTS Gorj, Marius Vlaicu, considera ca festivitatile ar putea avea loc vineri seara, la sala Sporturilor din Tirgu Jiu, pentru ca joi au loc mai multe festivitati prilejuite de ziua de 24 ianuarie.

Cu aceeasi ocazie, vor fi premiati atit performerii anului trecut, cit si ocupantii locului I la recent desfasurata competitie scolara dotata cu trofeul „Cupa 24 ianuarie“. Alaturi de premianti, la acest spectacol sint invitati sa participe elevi de la liceele si scolile din judet, sportivi, profesori si antrenori, precum si oameni de afaceri care au fost alaturi de sportul gorjean in anul 2001. Partea artistica a spectacolului va fi asigurata de citeva formatii de muzica usoara locale si de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, precum si de grupuri de copii de la Liceul cu Program Sportiv din Tirgu Jiu si de la Clubul Sportiv Scolar.

Alaturi de DTS Gorj, in organizarea acestei manifestari s-au implicat si alte institutii locale, precum: Consiliul Judetean Gorj, Prefectura Gorj, Primaria Tirgu Jiu, Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, Clubul Sportiv Pandurii Tirgu Jiu, Liceul cu Program Sportiv si Clubul Sportiv Scolar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS