13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapa se antreneaza cu SCCF Gioroc

Papa se antreneaza cu SCCF Gioroc

SCCF Gioroc, lidera seriei secunde a campionatului Categoriei Elita Dolj, a inceput pe 13 ianuarie pregatirile pentru retur. Pina pe 25 ianuarie, echipa se va antrena in Banie, dupa care va pleca pentru 12 zile in cantonament la Calimanesti. Antrenorii Marian Dinu si Gica Barbu au in pregatiri un lot de 18 jucatori, noutatile echipei numindu-se Papa (fost la Politehnica Timisoara) si Tirziu (Progresul Castranova).

Din retur, SCCF Gioroc isi va disputa meciurile oficiale pe terenul din Bratovoiesti. „Primarul din aceasta comuna, Marin Florea, ne-a propus sa jucam la Bratovoiesti. Dinsul a promis ca terenul si vestiarele vor fi amenajate cit mai curind. Din vara, cind dorim sa promovam, vom avea astfel conditii pentru buna desfasurare a meciurilor la nivelul Diviziei D. Pentru completarea lotului, vom organiza duminica o selectie la Bratovoiesti, la care vor participa jucatori de pe raza comunei si din imprejurimi. De asemenea, duminica se va organiza si o selectie pentru echipa de juniori, de care se va ocupa Marin Iordache“, a spus Marian Dinu.

Tehnicianul gruparii din Gioroc intentioneaza sa coopteze citiva sponsori, unul dintre acestia putind fi fostul fotbalist al Universitatii, Nicu Zamfir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS