17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRocarul s-a dus, cine urmeaza?

Rocarul s-a dus, cine urmeaza?

„Investitorul providential“ Gigi Netoiu a mai desfiintat o echipa. Din fericire, inca nu este vorba despre Universitatea, ci despre Rocar, prima dragoste a „Comandantului“. Evenimentul se produse marti seara si ii surprinse pe multi nepregatiti…

Nimeni nu cunoaste motivele care l-au indemnat pe Gigi Netoiu sa lase in strada niste jucatori tineri, tocmai la mijlocul sezonului. Ba, pe deasupra, a ciuntit si seria intii a Diviziei B, iar in retur, cite o echipa va sta degeaba in fiecare etapa.

Probabil ca lui Gigi Netoiu nu i-a convenit parcursul Rocarului din tur, dar cine l-o fi obligat sa-l puna antrenor pe nepriceputul Mustaca? Din pacate, in vara trecuta, mai multi tineri de perspectiva din ograda Universitatii fusesera mutati cu arme si bagaje la Rocar. Intrati pe mina lui Cristi Mustaca, Neamtu, L. Tilihoi, Rada, G. Serban, Preda, Balace si Vigariu au pierdut degeaba o jumatate de campionat pentru ca, in conditiile unei pregatiri precare si a unor infringeri suferite pe banda rulanta, lor li s-a stopat practic orice tentativa de afirmare.

Dincolo de situatia dezastruoasa a Rocarului, multi pun recenta decizie de desfiintare a echipei pe seama intentiei lui Gigi Netoiu de a se retrage intr-un fel din fotbal. De altfel, cu prilejul ultimei conferinte de presa din Banie, Netoiu a afirmat ca, daca Ilie Balaci ii ofera pretul cerut pe Universitatea, el este dispus sa vinda si sa-si ia o vacanta: „Peste vreo doi ani, fotbalul intern va fi un dezastru“, a marturisit la un moment dat „Comandantu’“, incercind sa-si motiveze intentia de a renunta.

Problema este insa cam ce ginduri are Gigi Netoiu cu Universitatea. Nu de alta, dar la cele doua echipe pe care le-a distrus pina acum – UFC Electro si Rocar Bucuresti – oltenii au fost preponderenti. Ramine, deocamdata, intentia lui Ilie Balaci de a cumpara clubul alb-albastru si disponibilitatea declarata a lui Gigi Netoiu de a vinde. Dar, nimic nu este sigur, cel putin pina cind „Printul“ va transmite raspunsul seicilor din Qatar. Daca, Doamne fereste, acestia se vor razgindi sau, de ce nu?, toata povestea cu seicii nu a fost decit in imaginatia unor apropiati ai lui Ilie (pentru ca Balaci nu a confirmat-o niciodata), atunci situatia este grava. Adica, intuim ca Universitatea are mari sanse sa impartaseasca, din multe puncte de vedere, soarta Rocarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS