18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBazna, un paradis unde oltenii muncesc pe rupte

Bazna, un paradis unde oltenii muncesc pe rupte

Lotul echipei a fost completat cu cinci jucatori de la Rocar

Martea trecuta, in jurul orei 7.00, la hotelul Romgazului din Bazna, a inceput agitatia oltenilor. Jucatorii, repartizati in camerele luxoase ale hotelului, au iesit de la temperatura de +22° la -12° si au trecut la alergari. Programul unei zile de munca arata astfel: doua sedinte de pregatire fizica dimineata (una – incepind cu ora 7.45, cealalta – in jurul orei 10.30). Urmeaza unele discutii ale antrenorului-manager cu jucatorii, masa, odihna si din nou munca. De aceasta data, oltenii ramin la hotel, trecind pe la sala de forta, bazin si refacere. Universitatea este in perioada acumularilor. Cantonamentul centralizat din Bazna va dura pina la sfirsitul lunii.

Antrenorul-manager Florin Marin a spus ieri-dimineata: „In primul rind, trebuie sa spun ca avem conditii de pregatire extraordinare in acest hotel, incepind cu cazarea, masa, dar si cele legate de refacere, o sala de forta deosebita. Iar «terenul» de alergare este printr-o padure din apropiere, un cadru natural bun. Nu avem nici o nemultumire, alegerea acestei statiuni fiind una extrem de inspirata“.

Pina ieri, Florin Marin a avut la pregatiri 21 de jucatori: Preda, D. Tudor, Stoican, Craciunescu, Vochin, Baldovin, C. Dobre, Sava, D. Alexa, Burca, Grigorie, Danciu, Suleap, C. Dinu, D. Rednic, M. Niculescu, V. Iacob, Barcauan, Verdes, Plesan, Silvasan.

Dupa doar doua zile de pregatiri, antrenorul s-a declarat foarte multumit de receptivitatea fotbalistilor: „Toti sint sanatosi, ceea ce este important. Normal, ei raspund foarte bine, sint receptivi la programul stabilit si cred ca vom avea aici o pregatire reusita din toate punctele de vedere“.

De ieri, lotul Universitatii a fost completat cu cinci jucatori fosti la Rocar: Neamtu (portar), Rada, G. Serban, Balace, Vigariu (jucatori de cimp). „Eu i-am solicitat pe cei cinci aflati din vara anului trecut la Rocar“, a completat antrenorul oltenilor. Pe linga acestia, singura noutate in lot este mijlocasul de la Alba Iulia, Mihai Niculescu, fratele lui Claudiu Niculescu. Despre el, Florin Marin are cuvinte de lauda: „Va fi legitimat la noi. Am fost de acord cu acest transfer deoarece am incredere in posibilitatile lui“.

Atacantul Petrus Manta va fi prezent si el la pregatirile din statiunea Bazna, vestea buna confirmind-o acelasi Florin Marin, extrem de amabil ieri: „Manta va ajunge in cantonamentul Universitatii la sfirsitul acestei saptamini, deoarece ultimele investigatii medicale efectuate au aratat ca el nu are nevoie de o operatie, asa cum s-a vorbit. Are un chist din nastere. Evident, el va efectua o pregatire de o alta intensitate decit coechipierii lui, stabilindu-se un program diferentiat fata de ceilalti jucatori, deoarece nu a facut in acest an nici un fel de antrenament“.

Despre conditiile de pregatire existente la hotelul Romgazului din Bazna, vicepresedintele Dan Sendrea a completat: „Hotelul este catalogat la doar trei stele, dar conditii ca aici n-am vazut decit in Occident. Este adevarat ca si preturile sint pe masura, dar totul este OK. Si nu este numai opinia mea, ci si a jucatorilor si a celorlalti antrenori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS