15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVind cocioaba la pret de lux

Vind cocioaba la pret de lux

Aud ca negocierile dintre Gigi Netoiu si Ilie Balaci s-au derulat miercuri noapte dupa un sistem mai complicat. In sensul ca actualul patron al Universitatii a stat intr-un local alaturi de Giovanni Becali, iar Ilie Balaci si-a stabilit „cartierul general“ in alta parte. Rolul de intermediar l-ar fi jucat Nicu Gheara, fostul asociat al lui Netoiu la cirma Universitatii. Sint si variante conform carora, spre dimineata, Netoiu si Balaci au stat pentru citeva minute la aceeasi masa.

Desi Gigi Netoiu a refuzat in ruptul capului sa recunoasca faptul ca Ilie Balaci i-ar fi facut vreo oferta concreta, se pare ca aceasta a existat. Ea ar fi fost insa departe de pretentiile proprietarului Universitatii.

Din prestatia de ieri a lui Gigi Netoiu am inteles totusi ca el este dispus sa mai discute cu Ilie Balaci in momentul in care acesta va fi pregatit sa indeplineasca anumite conditii. Surse credibile sustin ca, de fapt, nu pretul oferit de Ilie Balaci in schimbul Universitatii ar fi problema. Balaci insa s-ar fi blocat atunci cind Netoiu i-ar fi transmis ca ii ofera Universitatea cu datorii cu tot. Daca se apropie de adevar ceea ce a scris presa in ultimele saptamini, atunci aceste restante ar insemna aproape un milion de dolari! O gaura imensa pe care „Printul“, cu siguranta, nu are nici un chef sa o mosteneasca.

Totusi, probabilele neintelegeri nu se opresc aici. Dupa unii, Gigi Netoiu are pretentia ca, in cazul in care va vinde, Balaci sa nu ii lase „lotul Rocar“ (inclusiv pe Flocea) pe drumuri. In sensul ca, daca Ilie Balaci nu ar vrea sa colaboreze cu jucatorii pe care Florin Marin si Gigi Netoiu i-au cam impins cu forta la Universitatea, sa le plateasca contractele cel putin pina in vara!

La o judecata simpla, aceste citeva conditii, pe care – se zice – Gigi Netoiu le-ar fi pus, sint imposibil de indeplinit. Totusi, discutiile nu s-ar fi incheiat si o intelegere in favoarea lui Ilie Balaci nu este exclusa. Chiar daca ieri Netoiu a parut sigur pe el, se aude ca a plecat spre Bucuresti pregatit pentru o noua runda de negocieri. De aceasta data, fata in fata cu Balaci si cu toate cartile pe masa. Asa ca nu ar fi exclus ca la ora cind cititi aceste rinduri soarta Universitatii sa fi fost deja decisa. Pina la urma, orice vinzator intelege ca nu poate vinde o casa cu datoriile neachitate, obligindu-l pe cumparator sa pastreze si mobila veche din interior…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS