22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Baloi este noul secretar al AJF Gorj

Daniel Baloi este noul secretar al AJF Gorj

Arbitrul divizionar Daniel Baloi este de marti noul secretar al Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj. Acesta a fost numit in cadrul primei sedinte din acest an a noului Birou Executiv al AJF, postul de secretar devenind vacant dupa decesul profesorului Emil Mindrut.

Componenta Biroului Executiv

Prima sedinta a Biroului Executiv al AJF Gorj a schimbat majoritatea comisiilor care au activat in editia precedenta de campionat. In urma alegerilor, care au avut loc la sfirsitul anului trecut, in functiile de vicepresedinti ai AJF au fost alesi arbitrul Mihai Prunariu si observatorul Ion Balanescu. Alaturi de acestia, din Biroul Executiv al AJF mai fac parte antrenorul Ion Bura, ca reprezentant al echipelor din Divizia D, antrenorul Ion Savulea, ca reprezentant al echipelor de juniori, si contabilul asociatiei Dumitru Maria.

17 comisii vor conduce fotbalul gorjean

In sedinta care a avut loc marti seara, membrii Biroului au stabilit si componenta celor 17 comisii care vor activa la nivelul AJF, incepind din acest retur de campionat. Doua dintre cele mai importante comisii vor fi conduse chiar de catre vicepresedintii Mihai Prunariu si Ion Balanescu. Mihai Prunariu a fost numit presedinte al Comisiei Judetene a Arbitrilor, iar observatorul Ion Balanescu este noul presedinte al Comisiei de Competitii si Disciplina. Presedintele AJF Gorj, profesor Ion Corlan, va conduce si Comisia Judeteana de Observatori, iar Comisia de Apel a AJF va fi condusa de fostul presedinte al arbitrilor, Gheorghe Tutunaru. Ca o noutate, incepind din acest an vor functiona in cadrul AJF o Comisie pentru fotbal feminin condusa de profesorul Laurentiu Mindrut, o Comisie pentru fotbal in sala condusa de Dumitru Viezure si o Comisie pentru relatiile cu mass-media, al carei presedinte va fi profesorul Ion Corlan.

Comisia pentru mass-media si-a inceput activitatea

Prima comisie din cadrul AJF Gorj care si-a inceput oficial activitatea a fost Comisia pentru mass-media, care a organizat miercuri prima conferinta de presa din acest an a asociatiei. Aceasta comisie este condusa de presedintele Corlan, care este ajutat de cei doi vicepresedinti, acestea fiind singurele persoane care pot da declaratii oficiale in numele AJF. Cu aceasta ocazie, profesorul Ion Corlan a prezentat componenta comisiilor si motivele care l-au determinat sa-l numeasca pe Daniel Baloi in functia de secretar al AJF. Ion Corlan a spus ca se asteapta acum si validarea comisiilor de catre Adunarea Generala, dar mai intii va trebui ca toti membrii acestora sa se reuneasca in prealabil pentru a afla daca sint de acord cu posturile ocupate: „Noi nu i-am consultat pe cei pe care i-am propus in aceste comisii, ei fiind alesi pe criterii de competenta si pe baza experientei pe care o au. Este posibil insa ca nu toata lumea sa accepte si atunci va trebui sa facem unele schimbari. Marti vor fi convocate la sediul AJF toate persoanele care au fost nominalizate pentru aceste comisii pentru a se obtine acceptul lor. Apoi, in partea a doua a lunii februarie va fi convocata Adunarea Generala pentru ca am promis ca inaintea inceperii returului vom prezenta toate comisiile si in fata membrilor nostri pentru a obtine si acceptul lor.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS