17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cobra“ este la mare pret

„Cobra“ este la mare pret

• Betis Sevilla i-ar fi oferit jucatorului oltean un contract pe doi ani si 2,1 milioane de euro pe sezon • Impresarul Ioan Becali sustine insa ca Ilie nu a primit nici o oferta din Spania, avind in schimb mai multe propuneri de transfer din Italia si Anglia

Cotidianul spaniol As a anuntat ca atacantul roman al formatiei Valencia, Adrian Ilie, este obiectivul numarul unu al gruparii Betis Sevilla pentru sezonul viitor. Profitind de faptul ca acordul lui Adrian Ilie cu gruparea Valencia expira pe 30 iunie 2002, responsabilii gruparii din Sevilla, la care evolueaza si Iulian Filipescu, i-au propus internationalului roman un contract pentru doi ani si 2,1 milioane de euro pe sezon.

Betis Sevilla nu l-a contactat pe Becali

Pe de alta parte, impresarul jucatorului roman, Ioan Becali, a spus pentru Radio Marca Valencia ca nu exista o oferta concreta din partea clubului Betis Sevilla: „Sint unicul reprezentant al lui Ilie si singurul meu colaborator in Spania este Tente Sanchez. Nu am primit nimic concret din partea gruparii Betis Sevilla sau a altei echipe din campionatul spaniol“. Ioan Becali a adaugat ca jucatorul roman are in schimb mai multe oferte din partea unor cluburi europene, dar nu a dorit sa precizeze numele acestora, mentionind doar ca Ilie ar putea evolua in campionatul Italiei sau in cel al Angliei.

Valencia are prima optiune

Reprezentantul lui Ilie a spus ca responsabilii gruparii Valencia trebuie sa faca un efort economic pentru a-l pastra pe atacantul roman. „Daca Valencia doreste prelungirea contractului, eu le voi arata oferta din partea clubului european. Daca suma oferita de gruparea spaniola este apropiata de cea a ofertei, Valencia are prima optiune pentru a-l pastra pe Ilie. Daca, de exemplu, un club ofera 2,6 milioane de dolari, iar Valencia ar da 2,4 milioane de dolari, atunci l-as convinge pe Ilie sa semneze prelungirea contractului“, a mai spus Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS