15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMihajlovici a semnat cu Fiorentina

Mihajlovici a semnat cu Fiorentina

Fundasul iugoslav al echipei Lazio Roma, Sinisa Mihajlovici, a ajuns la un acord de imprumut pina la finalul acestui sezon la formatia AC Fioretina. Mihajlovici, care a efectuat ieri primul antrenament cu gruparea din Florenta, va evolua sub comanda fostului sau coechipier Roberto Mancini.

Sinisa Mihajlovici este unul dintre cei trei jucatori asteptati la echipa AC Fiorentina, ale caror transferuri nu au fost acceptate initial de directorul general al clubului, Luciano Luna, din lipsa unor garantii financiare. Sosirea la AC Fiorentina a atacantilor formatiei Inter Milano, Adriano si Anselmo Robbiati, nu a fost confirmata inca.

Luna, singurul responsabil al clubului Fioretina care are drept de semnatura, a blocat initial transferul jucatorilor, dar si-a dat acordul dupa ce a discutat cu presedintele gruparii, Vitorio Cecchi Gori. De asemenea, Cecchi Gori negociaza achizitionarea mijlocasului iugoslav al echipei AS Roma, Ivan Tomici, si a jucatorului argentinian al formatiei Lazio Roma, Lucas Martin Castroman. Toate aceste transferuri au drept scop salvarea de la retrogradare a echipei AC Fiorentina, aflata inca sub amenintarea falimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS