25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValencia nu-l mai vinde pe Carew

Valencia nu-l mai vinde pe Carew

Clubul spaniol CF Valencia a renuntat sa-l mai transfere pe atacantul norvegian John Carew la echipa Fulham, deoarece responsabilii gruparii engleze doresc sa modifice acordul stabilit, motivind ca vizita medicala a relevat ca jucatorul are anumite probleme. Clubul Valencia, unde evolueaza si atacantul roman Adrian Ilie, nu doreste modificarea contractului initial, iar Carew urmeaza sa se prezinte in zilele urmatoare la antrenamentele formatiei spaniole.

Seful serviciului medical al clubului CF Valencia, Jorge Candel, a spus ca starea de sanatate si conditia fizica a atacantului norvegian sint bune, fiind un jucator care se evidentiaza prin forta si care a participat la toate antrenamentele echipei spaniole. Candel a adaugat ca John Carew nu a suferit niciodata de vreo boala care sa-i diminueze randamentul fizic.

Responsabilii clubului Fulham au dorit renegocierea sumei de transfer solicitate de CF Valencia, care se ridica la aproximativ 12 milioane de dolari. Conducatorii gruparii Fulham s-au gindit initial sa-l imprumute pe Carew, dar CF Valencia doreste sa-l vinda definitiv. „Afacerea era incheiata, apoi Fulham a incercat sa reduca pretul. Au sugerat ca jucatorul nu este intr-o stare de sanatate buna, iar noi nu sintem de acord cu aceste afirmatii“, se arata intr-un comunicat al clubului spaniol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS