14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElber si Pizarro vor fi amendati

Elber si Pizarro vor fi amendati

Atacantul brazilian Giovane Elber si jucatorul peruvian Claudio Pizarro vor fi amendati de gruparea Bayern München, pentru ca nu s-au prezentat la timp la antrenamente, dupa vacanta acordata cu ocazia sarbatorilor de iarna, a anuntat antrenorul echipei germane, Ottmar Hittzfeld. „Voi mai discuta cu Uli Honess (n.r. – managerul clubului Bayern München) despre valoarea amenzii“, a spus Hitzfeld, inainte de plecarea jucatorilor formatiei din München la Marbella (Spania), pentru a efectua un stagiu de pregatire.

Cotidianul german Bild a notat luni ca Elber si Pizarro vor fi amendati fiecare cu aproximativ 25.000 de euro. Elber a decis sa-si prelungeasca vacanta pentru a ramine alaturi de tatal sau, care urma sa fie supus unei interventii chirurgicale. Pizarro nu a participat vineri la antrenamentul echipei Bayern München, deoarece nu a reusit sa obtina viza de sedere in Germania pentru fiica sa Antonella.

Hitzfeld a precizat ca atacantul german Carsten Jancker, care se afla sub contract cu clubul din München pina la 30 iunie 2003, nu va fi transferat la gruparea Hertha Berlin. Tehnicianul german a adaugat ca o decizie referitoare la o eventuala prelungire a contractului jucatorului brazilian Paulo Sergio va fi luata in urmatoarele sase saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS