18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCalvarul lui Gusti Calin continua

Calvarul lui Gusti Calin continua

• Ca sa fie tacimul complet, jucatorul a devenit si bataia de joc a LPF
• El va mai fi judecat de o comisie, care insa nu este inca formata!

Desi s-a prezentat la reunirea Universitatii si in prima zi s-a antrenat alaturi de coechipierii sai, Gusti Calin a fost informat de conducerea tehnica, luni seara, ca trebuie sa se pregateasca alaturi de echipa de tineret. Totusi, conform sentintei date in decembrie de Comisia Juridica a Ligii Profesioniste de Fotbal, Gusti Calin trebuia sa-si primeasca niste restante financiare destul de consistente pina luni, la ora 24.00, in caz contrar devenind jucator liber de contract. Cum oamenii lui Gigi Netoiu nu au catadicsit sa-i livreze vreun ban in cont, Calin a sperat ieri-dimineata ca va intra in vigoare decizia LPF.

Stupoare, insa! El a aflat consternat ca Universitatea a facut apel la acea hotarire data de Comisia Juridica, iar respectiva contestatie ar urma sa fie judecata de Comisia de Apel. Care comisie insa nu exista deocamdata. Deci, Gusti Calin trebuie sa astepte sedinta Comitetului Executiv (17 ianuarie), atunci cind vor fi stabiliti componentii mai multor comisii, inclusiv ai celei de apel. Culmea este ca si daca va cistiga atunci jucatorul, Universitatea mai are citeva posibilitati de apel, asa incit l-ar putea tiri pe Calin pe la Liga tot returul!

Oricum, Gusti era ieri un monument al deznadejdii, neintelegind de ce este calcat in picioare tocmai cind a devenit de citeva zile taticul unui superb baietel. Deocamdata, un alt jucator aflat in relatii nu prea bune cu conducerea, fundasul Ionut Dragomir, a fost pastrat in lot, dar nimeni nu stie ce va mai inventa mintea managerului Florin Marin.

Lotul Universitatii a efectuat ieri doua antrenamente fizice, intre cele doua sedinte de pregatire jucatorii fiind opriti in cantonamentul din Lunca Jiului. Vizita medicala va fi efectuata la Centrul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, dupa care, imediat, lotul va fi dus pe 28 ianuarie in cantonament in statiunea Bazna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS