16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci vrea sa cumpere echipa de la Netoiu!

Balaci vrea sa cumpere echipa de la Netoiu!

Sosit duminica in Romania din Qatar, Ilie Balaci a dat luni o fuga si pina in Banie. Aici s-a intimplat ceva pentru ca, in citeva ore, Ilie s-a hotarit brusc sa-i faca o oferta lui Gigi Netoiu pentru a prelua clubul Universitatea!

Se aude ca, initial, Balaci ar fi studiat si varianta sa incerce formarea unei echipe care sa fie botezata FC Craiova. Reactia „Printului“ a fost insa urmatoarea: „In Craiova nu a existat si nu va exista decit Universitatea!“ Prin urmare, sfatuindu-se probabil cu Nicu Gheara, prietenul sau si fostul asociat al lui Gigi Netoiu, Ilie Balaci a decis sa negocieze astazi preluarea clubului.

Discutii in acest sens s-ar fi purtat si cu citeva luni in urma, dar ele nu s-au finalizat. In prezent inca se vorbeste ca Gigi Netoiu i-ar fi inca dator lui Gheara cu aproximativ 500.000 de dolari, desi unele voci sustin ca suma reala ar fi dubla.

Balaci a recunoscut ieri ca este tentat sa preia Universitatea. El a marturisit insa ca ar imbratisa mai degraba pozitia de patron, desi nu a exclus nici alte variante. Acceptind sa vorbeasca si despre ce ar intentiona sa faca in cazul in care ar prelua clubul, Ilie Balaci a fost ferm: „Trebuie sa revigoram rapid echipa si acest lucru se poate realiza in primul rind cu olteni. As vrea, de exemplu, sa revina la Universitatea multi dintre jucatorii care au fost mutati in vara la Rocar Bucuresti. Ei sint crescuti aici si sint convins ca ar putea sa evolueze rapid!“

Sa adaugam ca Gigi Netoiu a sosit ieri in Romania dupa ce si-a petrecut Sarbatorile peste hotare si toata lumea asteapta acum sa vada ce raspuns ii va da „Printului“, daca acesta se va tine de cuvint si ii va face, intr-adevar, o oferta ferma. Se zvonea ca o eventuala intelegere intre parti sa vizeze preluarea Universitatii de catre cuplul Ilie Balaci – Nicu Gheara (desi nu sint excluse nici alte formule) daca nu din aceasta iarna, imediat dupa incheierea campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS