18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci este in Banie!

Balaci este in Banie!

Ilie Balaci este de duminica in Romania. „Printul“, care antreneaza echipa Al Sadd, a profitat de faptul ca in Qatar campionatul traverseaza o perioada de intrerupere si a decis sa-si ia o vacanta de doua saptamini.

Antrenorul roman a mers duminica seara cu citiva prieteni, printre care ginerele sau, Eugen Trica, la restaurantul Golden Blitz si la discoteca Space din Capitala. Cum in Banie se simte insa cel mai bine, Ilie a sosit aseara la Craiova, aici unde a recunoscut ca are cei mai buni prieteni.

Formatia Al Sadd, antrenata de Ilie Balaci, a cistigat in luna decembrie Cupa Campionilor Tarilor Arabe, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 3-1, echipa Muludia Oran (Algeria). Aceasta cupa reprezinta cel de-al 19-lea trofeu obtinut de Balaci ca antrenor in strainatate. Formatia Al Sadd a cistigat anul acesta, tot sub conducerea lui Balaci, Cupa Qatarului, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-1, formatia Al Arabi. „As renunta la toate trofeele cistigate in strainatate pentru a veni in Romania“, a spus Balaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS