18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie si-a regasit pofta de gol

Adrian Ilie si-a regasit pofta de gol

Atacantul oltean Adrian Ilie a marcat un gol in partida pe care echipa sa, CF Valencia, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), in fata formatiei Betis Sevilla, in etapa a 19-a a campionatului Spaniei. Ilie, care a marcat golul de 2-0 al echipei CF Valencia in minutul 16, a pasat decisiv pentru Salva la prima reusita a oaspetilor. Internationalul roman a fost inlocuit, in minutul 60, cu Angulo, in timp ce mijlocasul Denis Serban nu a jucat nici un minut. La formatia Betis Sevilla, fundasul roman Iulian Filipescu a evoluat tot meciul, primind un cartonas galben in minutul 29. Golul marcat in meciul de la Sevilla este cea de-a doua reusita din acest sezon a lui Adrian Ilie, prima inregistrindu-se tot in deplasare, in partida cu Espanol Barcelona.

Intr-o alta partida din Primera Division, jucatorul oltean al echipei Villarreal, Gheorghe Craioveanu, a evoluat 46 de minute in intilnirea pe care formatia sa a pierdut-o, cu scorul de 0-2, in fata gruparii FC Sevilla. Craioveanu a fost inlocuit de celalalt roman al echipei Villarreal, Constantin Gilca. Espanol Barcelona, fara mijlocasul roman Catalin Munteanu, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0, de formatia Malaga. Deportivo Alaves, fara mijlocasul roman Bogdan Mara, a fost invinsa acasa, cu scorul de 2-0, de formatia Osasuna Pamplona.

Un alt fotbalist oltean, Gica Popescu, a evoluat pe intreaga durata a meciului pe care formatia sa, US Lecce, l-a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata echipa AC Milan, in etapa a 17-a a campionatului Italiei. Cosmin Contra nu a jucat pentru AC Milan, el primind din partea responsabililor clubului permisiunea de a asista la nasterea primului sau copil, o fetita. Atacantul roman al echipei Hellas Verona, Adrian Mutu, a fost declarat de site-ul „datasport.it“ cel mai bun jucator de pe teren in partida de pe teren propriu cu formatia Piacenza, (scor 1-0). Despre Mutu, care a fost notat cu 7,5, site-ul citat a notat ca este pasatorul ideal si reprezinta coloana vertebrala a echipei antrenate de Alberto Malesani. „Este indispensabil pentru Verona“, se precizeaza pe „datasport.it“.

Echipa antrenata de romanul Ladislau Bölöni, Sporting Lisabona, a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Beira Mar, in etapa a 17-a a campionatului Portugaliei. Cotidianul lusitan Correio da Manha a notat ca echipa pregatita de tehnicianul roman a dat dovada, ca intotdeauna, in meciul cu formatia Beira Mar, de „o inepuizabila dorinta de victorie“, incepind anul 2002 cu un succes. „Echipa Sporting nu a cedat nici un milimetru si s-a impus, cu scorul de 2-1, in fata jucatorilor de la Beira Mar, consolidindu-si pozitia de lider in clasamentul primei divizii portugheze. Desigur ca absenta lui Niculae a fost resimtita din plin de formatia din Lisabona, care si-a pierdut o parte din agresivitatea in atac, insa a beneficiat totusi in prima repriza, de cele mai multe ocazii de gol. Avind steaua norocului de partea sa, echipa Sporting are din nou motive sa se bucure“, a notat ziarul portughez. Marius Niculae se simte bine dupa operatie, el urmarind la televizor partida coechipierilor sai cu Beira Mar.

Echipa FC Nantes, cu Viorel Moldovan pe teren pina in minutul 58, a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Bastia, in etapa a 20-a campionatului Frantei. Jucatorul roman a fost inlocuit cu Ahamada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS