10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAceleasi fete la Universitatea

Aceleasi fete la Universitatea

In timp ce majoritatea jucatorilor au venit la cantonament cu masini luxoase, Danciu si D. Rednic au coborit dintr-un Tico, iar Alexa a sosit la volanul unei Dacii

Jucatorii Universitatii s-au reunit ieri-dimineata la baza din Lunca Jiului. In timp ce unii dintre baieti venisera inca de duminica seara la cantonament, restul s-au strins cam pina la 10.30, peste o jumatate de ora Florin Marin conducind prima sedinta de antrenament din acest an.

Florin Marin a vorbit!

In Lunca au venit ieri urmatorii jucatori: Preda, D. Tudor, Stoican, Dobre, Craciunescu, Baldovin, Vochin, Dragomir, D. Rednic, Sava, Grigorie, Danciu, Alexa, Suleap, Burca, C. Dinu, C. Niculescu, Barcauan, Verdes, Calin, Plesan, Iacob, Silvasan, dar si Naicu si Domocos, care au fost deja vinduti in China. Lecturind lotul, v-ati dat seama ca, pina ieri cel putin, nu se poate discuta despre vreo noutate in trupa craiovenilor. Desi nimeni de la club nu a dat vreo informatie, presa a fost invitata pentru a face citeva fotografii in prima parte a antrenamentului. Ca o gluma, sa notam ca Florin Marin a iesit citeva momente din „silenzio stampa“, el urindu-le gazetarilor prezenti ieri in Lunca „La multi ani!“

A lipsit Manta

De la reunirea de ieri a lipsit Petrus Manta, conducerea clubului sustinind ca este vorba despre o simpla intirziere. Totusi, sint zvonuri ca Manta este subiectul unor negocieri si nu ar fi exclus ca el sa fie transferat la o echipa din Bucuresti. In schimb, desi ar fi tentati sa paraseasca Universitatea, Ionut Dragomir si Augustin Calin s-au prezentat ieri la cantonament si s-au antrenat normal. Probabil ca ei asteapta sa aiba o discutie decisiva cu patronul Gigi Netoiu.

Domocos si Naicu nu au stat degeaba

Vinduti la Yu Nan Hongta, Victor Naicu si Viorel Domocos au spus ca se vor antrena cu echipa pina in momentul cind vor pleca in China. Venit cu un superb Mercedes, Domocos a preferat insa sa ramina in sala de forta, in timp ce Naicu a alergat alaturi de ceilalti jucatori pe terenul de linga cantonament.

Pina luni in Banie

Din pacate, nimeni din conducere nu a fost in stare sa precizeze care va fi programul viitor al Universitatii. Toti stiau ca echipa se va antrena pina luni in Banie, dupa care va face pregatire centralizata undeva in tara sau chiar in Ungaria. De altfel, vicepresedintele Dan Sendrea a marturisit ca informatii clare nu vom afla decit joi, atunci cind Gigi Netoiu va tine o conferinta de presa la ora 13.00. Netoiu si-ar fi aminat sosirea in tara de la Santo Domingo, el fiind asteptat la Bucuresti in aceasta seara. Inca se mai spera ca, odata cu venirea sa, lotul Universitatii sa fie intarit cit de cit, unii sustinind ca resiteanul Oprita, atacant de meserie, ar fi intrat in vizorul oltenilor.

Dragomir a venit cu portbagajul plin

Fundasul Universitatii, Ionut Dragomir, si-a sarbatorit ieri ziua numelui, motiv pentru care a facut, dupa antrenament, cinste colegilor de echipa. Cind a ajuns la cantonament, Dragomir avea portbagajul plin cu sticle de sampanie, bere si prajituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS