18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Marin isi stringe trupa

Florin Marin isi stringe trupa

Universitatea Craiova isi va relua astazi pregatirile in vederea returului, alb-albastrii venind dupa o prima jumatate de campionat, pe care au incheiat-o onorabil, pe locul cinci. Antrenorul Florin Marin si-a convocat inca de aseara elevii la cantonamentul din Lunca Jiului, dorind sa evite eventualele intirzieri provocate de starea proasta a dumurilor din tara.

Chiar daca echipa se afla in partea superioara a clasamentului, atmosfera din interior se anunta destul de incarcata. Bunaoara, Augustin Calin si Ionut Dragomir sint tentati sa paraseasca lotul, ambii fiind deranjati de atitudinea discutabila a conducerii tehnice si administrative in relatiile cu unii dintre jucatori. De fapt, aflat intr-un vechi litigiu cu clubul, Gusti Calin a cistigat judecata de la Liga Profesionista de Fotbal si, in mod normal, ar urma sa-si incaseze imensele restante contractuale. Sint putine sanse totusi ca lucrul acesta sa se intimple, iar Calin, daca nu i se va face dreptate, a amenintat cu un scandal imens. Nici Ionut Dragomir nu o duce prea fericit cu banii, plus ca, din motive care ne scapa, el a intrat de multa vreme in dizgratia lui Florin Marin, prinzind din ce in ce mai rar echipa.

De la convocarea de astazi vor lipsi doi dintre titularii din tur, Victor Naicu si Viorel Domocos, vinduti recent in China, la Yu Nan Hongta. Gurile rele sustin ca nici Preda, Sava si Stoican nu vor incepe returul la Universitatea, desi, oficial, pentru cei trei nu ar exista nici o oferta.

Conform unor surse credibile, Cezar Dinu si Victoras Iacob sint refacuti complet dupa niste accidentari serioase suferite in tur. Mai mult, Iacob a promis ca va deveni un golgheter de temut, „specie“ de care Universitatea duce lipsa dupa plecarea lui Claudiu Niculescu la Dinamo.

Din pacate, nimeni nu poate spune cu certitudine daca Gigi Netoiu va face si vreo achizitie. Mai ales dupa ultimele vinzari, lotul este destul de subred si sintem curiosi sa vedem daca actualul patron va catadicsi sa investeasca si in doi-trei jucatori de valoare acceptabila.

Marea necunoscuta este insa dispozitia pe care o va afisa Florin Marin la inceput de an. In ultima parte a lui 2001, el nu a mai vorbit cu nimeni si lumea asteapta ca, in sfirsit, antrenorul Universitatii sa se comporte oarecum civilizat in relatiile cu presa si nu numai.

Despre programul de pregatire nu are rost inca sa scriem. El a fost schimbat de citeva ori, astfel ca astazi asteptam ca vreun oficial al clubului sa spuna concret ce va face Universitatea pina la debutul returului. Daca va veni si Gigi Netoiu la reunirea lotului? Nimeni nu poate spune cu exactitate, patronul Universitatii sosind abia aseara in tara, dupa ce si-a petrecut Sarbatorile pe tarimuri mult mai calde, la care dumneavoastra, dragi cititori, nici nu indrazniti sa visati…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS