12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu isi numara jucatorii

Cirtu isi numara jucatorii

Singura noutate in lotul craiovean este portarul timisorean Stanciu

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ incepe astazi pregatirile pentru returul campionatului, antrenorii Sorin Cirtu, Mircea Irimescu si Nicolae Negrila convocindu-si elevii, la ora 14.00, pe propria baza sportiva, la primul antrenament din acest an. Ramine de vazut cu ce lot va porni la drum conducerea tehnica craioveana, mai ales ca mai multi jucatori aflati la final de contract vor sa paraseasca echipa.

Singura noutate este portarul Stanciu, care in sezonul trecut a evoluat la Politehnica Timisoara, el fiind ca si transferat in Banie. Desi s-a vorbit si despre legitimarea lui Braia, de la Pandurii Tirgu Jiu, se pare ca acesta nu mai prezinta interes pentru conducatorii Extensivului. Accidentat la finalul turului, Braia a suferit o interventie chirurgicala inainte de Sarbatori si va sta departe de gazon pina in vara. Totusi, nu ar fi exclus ca astazi sa apara in vestiarul Extensivului si citiva jucatori noi, insa numele lor nu spun deocamdata mare lucru.

Dintre cei care si-au manifestat intentia de a parasi gruparea olteana, se pare ca doar Arpad Laczko va veni la reunirea de astazi. Conform unor surse, Laczko nu exclude varianta sa semneze prelungirea actualului angajament cu Extensiv, care ii expira in vara, asa ca, daca Sorin Cirtu considera ca are nevoie de serviciile lui, mijlocasul va ramine in Banie. Atacantul Catalin Ristea este deja in probe la echipa ucraineana Metalurg Zaporoje. Pavel Sola, un alt jucator aflat la final de contract, intentioneaza sa joace la o grupare din strainatate. Impresarul Marcel Popescu are mai multe variante pentru Sola, una dintre ele venind din Ungaria. Totusi, in cazul in care Sola nu isi va gasi angajament peste hotare, citeva echipe divizionare B din tara ar intentiona sa-l coopteze in lot. Daca nu va interveni ceva neprevazut, fundasii Valeriu Mieila si Mihai Panc ar urma sa plece astazi sa dea probe la Metalurg Donetk, in Ucraina, respectiv Spartak Moscova, in Rusia. Sima si Zdrinca, care au semnat contracte cu divizionara A Astra Ploiesti, se vor prezenta la antrenamentele noii lor formatii.

Divizionara B olteana va efectua antrenamente in Banie pina pe 19 ianuarie, perioada in care jucatorii vor face si vizita medicala. Intre 20 si 26 ianuarie, lotul Extensivului va urca in statiunea Poiana Brasov pentru primul stagiu de pregatire montana. Deocamdata, sefii clubului din Banie nu s-au hotarit la care hotel din Poiana Brasov va fi cazata echipa, ei urmind sa analizeze cele mai avantajoase oferte. Apoi, oltenii vor parasi statiunea de la poalele Postavarului si vor merge la Herculane sau la Sfintu Gheorghe pentru cel de-al doilea cantonament precompetitional, care se va desfasura pina pe 1 februarie. Astazi sau miine, conducatorii gruparii din Parcul „Romanescu“ vor stabili si locul turneului din strainatate, ei avind de ales intre Cipru, Grecia sau Croatia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS