9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo nu va juca in meciul cu Lazio Roma

Ronaldo nu va juca in meciul cu Lazio Roma

Atacantul brazilian al echipei Inter Milano, Ronaldo, a decis, din motive medicale, sa nu evolueze in meciul cu formatia Lazio Roma, programat sa se dispute miine, in etapa a 17-a a campionatului Italiei. Jucatorul brazilian, in virsta de 25 de ani, a luat aceasta decizie pentru ca nu este complet refacut in urma unei accidentari la soldul sting, pe care a suferit-o in partida cu echipa Piacenza, de pe 23 decembrie.

Ronaldo si-a petrecut Sarbatorile de iarna la Rio de Janeiro, el utilizind aceasta vacanta pentru a-si trata contractura de la sold. Internationalul brazilian, care a revenit in Italia ieri, va fi inlocuit pentru partida de duminica cu fotbalistul Mohamed Kallon.

Ronaldo si-a reluat in luna noiembrie 2001 activitatea competitionala, dupa o intrerupere cauzata de o accidentare la genunchi si a reusit sa inscrie, in acest sezon, trei goluri pentru echipa milaneza. Formatia Inter Milano, antrenata de argentinianul Hector Cuper, ocupa, dupa desfasurarea a 16 etape, primul loc in clasamentul primei divizii italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS