10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu vinde fara griji

Netoiu vinde fara griji

Pariem ca, departe de a-l descumpani, criticile la adresa sa au darul de a-l inversuna pe Gigi Netoiu. Partea proasta este ca, din ce in ce mai incapatinat, Netoiu nu este preocupat sa-i contrazica prin fapte pe cei care il acuza ca ravaseste Universitatea, ci forteaza parca dezastrul echipei!

Bunaoara, banuit inca de cind a aterizat in Banie ca nu il intereseaza decit sa vinda toata „floarea“ Universitatii, aducind in loc fel de fel de suleapi, alistari si silvaseni, Gigi Netoiu nu s-a sinchisit niciodata, sondind in permanenta pietele externe – unele exotice – care i-ar fi putut oferi rapid bani la schimb cu fotbalisti. Evident ca nici in aceasta iarna nu s-au schimbat datele problemei si iata-i pe Naicu si Domocos, doi dintre titularii Universitatii, pregatiti sa ia avionul spre China, acolo unde patronul le-a facut lipeala cu „celebra“ Yu Nan Hongta. Vestea buna este ca, pina ieri, jucatori de valoare ca Preda, Stoican, Sava si Grigorie figurau inca in lotul alb-albastrilor. Vestea proasta este ca sint si ei cu bagajele la usa si inca nu s-a auzit ca prin alte parti vreun fotbalist mai de Doamne-ajuta sa aiba geamantanul aranjat pentru a veni sa acopere imensele goluri ivite la echipa din Banie.

Interesant este ca intr-un an si jumatate Gigi Netoiu a facut praf un „unsprezece“ redutabil (Prunea – Vancea, Papura, Batrinu, Frasineanu – Cristescu, G. Popescu, Soava, Domocos – Neagoe, Cl. Niculescu) putindu-se lauda ca a pus in loc un altul care, in cel mai fericit caz, ar arata cam asa: Preda – Dobre, Naicu, Baldovin, D. Rednic – Pitu, Danciu, Burca, C. Dinu – Manta, I. Savu. Surprinzator, chiar si din aceasta ultima probabila echipa, Gigi Netoiu a reusit sa vinda citiva jucatori, acestia evoluind pentru Universitatea 10-15 etape, perioada minima, dar necesara pentru a-si completa cu o echipa cunoscuta cartile de vizita cerute in mod expres la „export“.

Situatia este grava, mai ales daca pina in retur lotul se va subtia si mai mult. Culmea este ca, judecind lucid, singurul care poate ajuta Universitatea sa incheie onorabil campionatul chiar cu un lot de valoare indoielnica este tot Gigi Netoiu! Probabil ca acesta nici nu va pleca pina in vara – asa cum presupuneau unii -, dar ce se va intimpla de atunci incolo este greu de intuit. Din pacate, in acest moment, Craiova pare legata de miini si de picioare, iar toate armele le detine „Comandantul“. Practic, asa-zisul razboi care va precede, mai devreme sau mai tirziu, plecarea lui Gigi Netoiu din Banie se va desfasura oricind dupa regulile sale si este tot mai limpede cine il va cistiga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS