5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Incercam sa-l cirpim cum putem pina in vara “

„Incercam sa-l cirpim cum putem pina in vara “

Starea terenului stadionului „Municipal“ din Tirgu Jiu, pe care isi desfasoara meciurile oficiale echipa lui Emil Sandoi, nu se va imbunatati foarte mult in urmatoarea perioada. „Va trebui sa imbunatatim cumva starea terenului pentru ca este unul dintre cele mai proaste din Divizia B. Speram ca domnul primar sa ne ajute in continuare pentru ca terenul este intr-o stare deplorabila“, a spus Sandoi la finele lui 2001. Din pacate, cu toata bunavointa primarului Florin Circiumaru, terenul pe care vor juca Pandurii in retur nu va fi mult mai bun decit in tur.

La prima conferinta de presa din 2002, primarul municipiului Tirgu Jiu a spus ca actualul proprietar al stadionului – Primaria Tirgu Jiu – nu va putea efectua decit lucrari de intretinere obisnuite la teren (insamintarea cu gazon si aplicarea de ingrasaminte). Va urma, probabil in vara, executarea unor lucrari mai ample in vederea refacerii suprafetei de joc. „Incercam sa-l cirpim asa cum putem pina in vara, cind o sa vedem ce se mai poate face. Stim ca este un teren foarte prost, dar nu avem ce face. Fiind iarna, acum nici macar brazde nu mai putem planta pe el. Lucrarile vor fi mult mai ample pentru ca trebuie refacut drenajul care s-a distrus din cauza folosirii cilindrului compactor. De aceea, acum apa ramine pe teren cind ploua. Lucrarile necesita mult timp“. Din acest punct de vedere, primarul nu ii da prea multe sperante lui Emil Sandoi si fotbalistilor lui pentru retur. Ei va trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca vor juca pe acelasi teren prost, chiar daca vor avea de suferit atit jucatorii, cit si spectatorii.

Terenul de antrenament va fi refacut pina in vara

Daca terenul de joc trebuie sa mai astepte, printre prioritatile care se afla pe agenda de lucru a primariei in prima parte a anului 2002 figureaza in schimb terenul doi pe care Pandurii ar fi trebuit sa isi desfasoare antrenamentele. Paradoxul este insa ca nici la acest capitol echipa lui Sandoi nu a stat deloc bine in 2001. Se poate spune chiar ca a stat mai prost, terenul existind, dar neputind fi folosit: „Este groaznic faptul ca noi nu avem un teren de antrenament corespunzator. Stim cu totii in ce stare se prezinta terenul II“.

Primarul este de aceeasi parere cu Emil Sandoi, dar considera ca terenul doi este prioritar. Acesta va fi refacut pina in vara, pentru ca apoi echipa sa isi desfasoare jocurile aici: „Terenul doi nu mai poate fi folosit pentru ca acolo s-a tot pus nisip si zgura si a devenit impracticabil. Acum trebuie excavat, adus pamint si refacut apoi gazonul. Abia dupa ce se vor incheia aceste lucrari echipa va putea fi mutata pe terenul doi si vom putea demara lucrarile si la terenul de joc.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS