16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson schimba atacantii

Ferguson schimba atacantii

Dwight Yorke, atacantul formatiei Manchester United, ar putea parasi aceasta grupare, pentru a se transfera fie la echipa Fulham, fie la Middlesbrough. Fulham si Middlesbrough sint singurele doua cluburi din Premier League capabile sa plateasca salariul saptaminal al jucatorului din Trinidad-Tobago, in valoare de 40.000 de euro.

Oficialii clubului Manchester United au negociat mai intii cu responsabilii gruparii Middlesbrough, care au oferit pentru Yorke 11,2 milioane de euro, dupa care au primit o oferta si din partea clubului Fulham. Manchester United se pare ca va folosi o parte din banii obtinuti din transferul lui Yorke pentru a-l achizitiona pe atacantul italian al echipei West Ham United, Paolo Di Canio. Atacantul italian a inceput sa negocieze un posibil transfer la clubul Manchester United, care este dispus sa plateasca 5,8 milioane de euro pentru a-l achizitiona. Conducerea clubului campion al Angliei a refuzat sa confirme ca a inceput negocieri pentru a-l angaja pe jucatorul italian. Agentii lui Di Canio au initiat insa discutii privind incheierea unui contract cu gruparea din Manchester, care ar putea fi semnat pina la sfirsitul acestei saptamini. Di Canio, in virsta de 33 de ani, care a primit trofeul FIFA pentru fair-play pe anul 2001, este foarte apreciat de antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson.

Saptamina trecuta, un alt atacant al echipei din Manchester, Andy Cole, a preferat sa se transfere la formatia Blackburn Rovers, din aceleasi motive ca si Yorke.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS