10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa mica, dar cu suflet mare

Echipa mica, dar cu suflet mare

Surpriza placuta a seriei a treia a campionatului Categoriei Elita Dolj s-a numit Avintul Tuglui, echipa care s-a clasat pe primul loc la finalul turului, intr-o serie in care se bat pentru promovare inca trei formatii valoroase: Scoala „Gica Popescu“, Venus Craiova si Unirea Podari. Echipa este patronata de Consiliul Local Tuglui si este condusa de primarul Paulica Neagoe (presedinte de onoare) si de viceprimarul Marian Totoroata (presedinte executiv).

„In fiecare an ne propunem sa ne clasam pe primele trei locuri, insa acum avem sanse mari sa promovam in Divizia D. Lotul actual este format din jucatori care evolueaza impreuna de cinci-sase ani, asa ca din acest punct de vedere consider ca avem o echipa omogena. Dorim sa cooptam in lot citiva jucatori de perspectiva, mai ales ca recent s-a retras din activitate un fotbalist model, Traian Ghindeanu (Sapa), care a jucat pina la 44 de ani cu rezultate foarte bune. Transportul este asigurat de firmele din localitate, iar cheltuielile cu organizarea jocurilor sint suportate de primarie. De la aceasta echipa a plecat Dan Ghindeanu la Scoala „Gica Popescu“, care acum joaca la FC Extensiv. As dori ca echipele mici sa fie tratate altfel, mai ales ca pentru Ghindeanu nu am primit nici macar o minge. Nu ne este teama de nici un adversar in lupta pentru accederea in Divizia D si cred ca meritam sa jucam in primul esalon al fotbalului judetean. Sintem o echipa mica, dar cu suflet mare“, a spus presedintele executiv al gruparii din Tuglui, Marian Totoroata.

Avintul Tuglui este antrenata de Marian Gramada si de Anghel Paun, iar lotul este alcatuit din urmatorii jucatori: R. Catalin, Cr. Totoroata – portari; D. Neacsu, Fl. Vasile, T. Dumitrescu, V. Gramada, I. Nicu, S. Agapie, A. Gojnea – fundasi; M. Trana, A. Stanciu, M. Becheru, G. Ungureanu, P. Cioponea, M. Tudorache, C. Maruntelu, N. Trana – mijlocasi; D. Dumitrescu, S. Nita, I. Ghindeanu, C. Totoroata, D. Maruntelu – atacanti.

Infiintata in urma cu 30 de ani, echipa din Tuglui se pregateste in prezent pentru saltul spre un esalon superior. In acest sens, la terenul din comuna s-au construit vestiare moderne. Din pacate, nici un sponsor nu s-a „lipit“ de echipa, asa ca de cantonamente nu poate fi vorba. Cine stie, poate s-o gasi totusi cineva interesat sa sprijine aceasta echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS