15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDavid Ginola va pleca de la Aston Villa

David Ginola va pleca de la Aston Villa

Antrenorul formatiei Aston Villa, John Gregory, a spus ca responsabilii acestui club au decis ca acordul cu atacantul francez David Ginola sa nu mai fie prelungit la sfirsitul acestui sezon competitional. „Nu avem intentia de a-i prelungi contractul lui Ginola si l-am informat pe jucator de aceasta decizie“, a precizat John Gregory.

David Ginola nu a fost titularizat in nici un meci disputat in acest sezon de echipa Aston Villa. Jucatorul francez, care va implini 35 de ani pe 25 ianuarie 2002, a fost transferat la Aston Villa in iulie 2000, de la echipa Tottenham. El a mai evoluat de-a lungul carierei la cluburile franceze Toulon, Racing Paris, Brest si Paris Saint Germain, dupa care s-a transferat, in 1995, in campionatul englez, la Newcastle United. Ginola a fost selectionat de 17 ori in echipa nationala a Frantei, pentru care a marcat trei goluri.

Atacantul francez a fost acuzat de „comportament necorespunzator“ in meciul cu echipa Leicester City, disputat pe 1 decembrie, in cadrul campionatului Angliei, si risca o suspendare de sase meciuri. El urmeaza sa fie audiat, la cererea sa, de catre Federatia de Fotbal din Anglia, pe 24 ianuarie. Ginola a fost eliminat de pe teren in partida cu Leicester, deoarece l-a lovit cu piciorul pe jucatorul echipei adverse Dennis Wise, dupa ce acesta l-a faultat. In momentul in care parasea terenul, fotbalistul francez

i-a adresat injurii arbitrului de rezerva, Clive Wilkes, atingindu-l usor cu mina pe obrazul sting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS