16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru echipe gorjene pe primele patru locuri

Patru echipe gorjene pe primele patru locuri

Inaintea ultimei etape, primele patru locuri in clasamentul seriei a V-a sint ocupate numai de echipe gorjene, lidera seriei fiind Gilortul Tirgu Carbunesti urmata de Petrolul Stoina, Minerul Matasari si Minerul Motru.

Dupa ce Divizia B a incheiat turul campionatului in urma cu o saptamina, de astazi si fotbalistii de la Divizia C vor intra in pauza competitionala de iarna.

Ultima etapa a Diviziei C programeaza doua intilniri deosebit de interesante pentru echipele gorjene. La Stoina, echipa locala Petrolul va juca in compania formatiei similare din Ticleni, meciul fiind arbitrat de o brigada brasoveana condusa de Florin Ghimbasan. La cele doua linii se vor afla arbitri Bogdan Haralamb si Dan Ilies. Un alt derbi gorjean este programat la Matasari, acolo unde Minerul va primi vizita echipei promovate in acest sezon in Divizia C, Paringul Novaci. Meciul va fi condus de Mihai Nan (Turda), ajutat la cele doua linii de Marcel Rus (Cimpia Turzii) si Laurentiu Stoianovici (Turda).

Celelalte doua divizionare C gorjene vor juca in etapa a 15-a dupa urmatorul program: Gilortul Tirgu Carbunesti – Dierna Orsova (arbitri: Horia Abrudan, din Cluj – Doru Moldovan, din Cimpia Turzii si Emeric Komives, din Cimpia Turzii) si Minerul Moldova Noua – Minerul Motru (arbitri: Vasile Lungu – Ovidiu Comsea si Laurentiu Ducu, toti din Sibiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS