14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Visam la o minune

Delegatia nationalei de tineret a Romaniei a plecat spre Paris luni dimineata, cu o intirziere de o ora, pentru meciul retur cu selectionata Frantei, care se va disputa astazi, in cadrul barajului pentru calificarea la CE de tineret din 2002. Dupa ce au ajuns la Paris, jucatorii romani au luat o cursa interna spre Brest, dar si acest zbor a avut 50 de minute intirziere. In prima mansa a barajului, reprezentativa „cocosului galic“ s-a impus cu 1-0 in fata selectionatei tricolore.

Jucatorul stelist Daniel Balan a fost convocat la lot, dupa ce Alin Stoica a parasit cantonamentul echipei de tineret din cauza unor probleme medicale. Surse din cadrul FRF au spus insa ca Stoica a refuzat sa mai joace in meciul retur cu Franta pentru ca, in partida de la Bucuresti, a fost fluierat de unii spectatori, care au fost nemultumiti de evolutia sa.

In ciuda infringerii suferite in partida de la Bucuresti, tinerii jucatori romani nu si-au pierdut speranta in calificarea la turneul final al CE 2002. Florin Cernat, capitanul echipei Romaniei, a spus: „Sint optimist si mai cred ca reprezentativa Romaniei se poate califica. Imi pare rau ca am pierdut in meciul de la Bucuresti si sper sa jucam mai bine in Franta.“ La rindul sau, tehnicianul francez Raymond Domenech a spus: „Nu consider calificarea jucata. Sintem abia la jumatatea drumului. Sansele de calificare sint de 51-49 in favoarea echipei noastre.“

Fotbalistii romani au efectuat luni, de la ora 19.00, o sedinta de pregatire la Brest, iar antrenamentul oficial a fost programat ieri, la ora 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS