5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vitejii“ au inceput sa trimita anonime

„Vitejii“ au inceput sa trimita anonime

O anonima a circulat ieri prin redactiile ziarelor locale si, dupa felul in care a fost intocmita, am inteles ca provine din interiorul clubului Universitatea.

De fapt, cei care o scriu acuza trei persoane din conducere ca impun teroarea la club. Este vorba despre Dan Sendrea, Angela Bujor si un asa-zis domn Limba! Anonimii se dau „oameni care muncesc in fotbal de 20 de ani“ si la un moment dat marturisesc ca „domnul Limba“ ii toarna atunci cind intirzie cite doua minute la antrenament. De unde am tras concluzia – pentru care, sa ne intelegem, nu bagam mina in foc – ca anonima cu pricina este, de fapt, opera unor antrenori probabil de la Centrul de copii si juniori, ca doar muncitorii de la club sau magazinerul nu fac antrenamente.

Despre „domnul Limba“ se spune ca ar fi fost coleg cu anonimii si ne-am tot gindit daca Tilihoi, spre exemplu (am luat la intimplare un nume din celebra Craiova Maxima) vrea raul Universitatii sau a jucat vreodata fotbal cu portarul de la stadion sau cu bucataresele de la cantonament. Pe de alta parte, nu am inteles de ce – spre exemplu – niste antrenori care se ocupa de viitorul Universitatii ar avea voie sa intirzie la antrenamente. Pai, atunci de la cine sa ia exemplu niste copii de zece ani?

Oricum, ne asteptam ca in scrisoare sa ni se explice de ce, de ani buni, grupele Centrului de copii si juniori sint printre cele mai slabe din zona. Sau, de ce se vorbea la un moment dat prin oras ca unii ar fi trintit in sezonul trecut niste meciuri la Pitesti de s-au enervat unii dintre copii si au refuzat sa intre pe teren. Si, ca sa incheiem, am fi curiosi sa aflam cam cu cite luni au intirziat citiva antrenori formarea grupelor cu copiii nascuti in ’91, ’92 si ’93…

Sa fim bine intelesi: stim si noi foarte bine ce se petrece la club si atunci cind facem dezvaluiri avem curajul sa semnam. „Vitejii“ care au trimis anonima de ieri ne-au provocat doar mila. Ca sa ne schimbe impresia, ii asteptam cu buletinul si daca au ceva de spus, sa spuna, dar nu ascunsi in spatele unei anonime. Daca tot au fost in stare sa afle ca „Limba si cu Sendrea au carat noaptea saci de hirtii de la club, ca Sendrea ar fi fost arestat pentru nu se stie ce furt sau ca Angela Bujor accepta deconturi uriase“, presupunem ca „anonimii“ vor avea curajul sa iasa si la lumina, ca altfel nu luam in seama niste muieri plingacioase, indiferent daca sint deghizate in antrenori sau, de ce nu, conducatori…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS