11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Saru’mina, tata, ce mult te-am asteptat!“

„Saru’mina, tata, ce mult te-am asteptat!“

Un coleg a facut ieri o remarca inteligenta: „In doua cazuri fotbalistii fac sigur chef: cind pleaca Halagian de la orice echipa si cind se intoarce Flocea la Universitatea!“ Lasind gluma la o parte, se pare ca joi seara, in cantonamentul alb-albastrilor de la Herculane, multi jucatori erau in culmea fericirii aflind ca Florin Marin era pe punctul de a reveni in Banie. Evident, este vorba de acei fotbalisti care ii datoreaza lui Flocea recunostinta vesnica pentru ca fara el nu ar fi ajuns niciodata sa imbrace tricourile Universitatii.

Primul mandat al lui Florin Marin in Banie a fost presarat cu destule greseli si speram ca acesta va evita acum macar unele dintre gafele pe care le-a facut in vara lui 2000. Ar fi loc sa mai si repare cite ceva din ce a stricat atunci, desi, aspectul cel mai important, ii va fi practic imposibil sa readuca la echipa jucatorii valorosi pe care i-a exclus din lot chiar la inceputul primului sau mandat.

Din pacate, auzim ca Florin Marin vine insotit de aceiasi „locotenenti“ credinciosi – Mustaca si Popovici -, care au mai mult rol decorativ pentru ca oricum nu ii accepta nici un fotbalist valoros din cei care se afla inca la Universitatea. Plus ca Mustaca si Popovici (situatia primului, aflat in relatii incordate cu noul principal, este totusi incerta) nu au absolut nici o legatura cu fotbalul oltean si logic era ca Flocea, macar acum, sa fi incercat sa colaboreze cu oameni care au facut celebru numele echipei craiovene.

Pe de alta parte, aducindu-l din nou pe Florin Marin, Gigi Netoiu a mizat probabil pe severitatea acestuia in relatiile cu jucatorii, capitol la care Bondrea a fost deficitar. In schimb, se pare ca Flocea nu este la fel de neinduplecat in relatia cu Gigi Netoiu, cu care s-ar consulta inclusiv atunci cind alcatuieste echipa. Din acest punct de vedere, s-ar putea sa fim martori la multe „ciudatenii“ si sa vedem zbenguindu-se pe „Ion Oblemenco“ fel de fel de baieti care nu pot fi fotbalisti decit in mintea actualului patron.

Oricum, ca sa fim corecti, pe Florin Marin nu il putem judeca decit dupa citeva etape pentru ca acum imaginea i-ar putea fi afectata serios de neimplinirile din 2000. Apoi, de viitorul parcurs al Universitatii cu Florin Marin la timona va fi direct raspunzator si Gigi Netoiu, protectorul recunoscut al actualului antrenor, caruia, in cazul lui Bondrea, i-am acordat circumstante atenuante pentru ca il instalase la echipa – am scris la vremea respectiva – cedind anumitor presiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS