6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRedebuteaza Florin Marin

Redebuteaza Florin Marin

• Ieri-dimineata, antrenamentul oltenilor a fost condus de Cristi Mustaca, iar dupa-amiaza, la hotel Continental, a venit si antrenorul principal Florin Marin • Burca este suspendat pentru meciul de astazi • Marius Sava se antreneaza cu echipa, dar este incert

UMT – Universitatea

• Stadion „UMT“
, simbata, ora 17.00.

• Formatii probabile:

UMT: Balici – Gosa, Utfineant, Mada, Briciu, C. Bar – Certan, Nincsovics, Fl. Calin – Giuchici (Maris), Savoiu. Antrenor: Gigi Staicu.

Universitatea: Preda – Stoican, Craciunescu, Vochin, Dragomir – Grigorie, Danciu, Domocos, D. Rednic – V. Iacob, Calin (Barcauan). Antrenor: Fl. Marin.

• Vor arbitra: T. Craciunescu – Fl. Hincu si M. Albon. Rezerva: D. Mudura.

• Observatori: V. Ciocan si D. Petrescu.

Partida de astazi are o incarcatura si o miza aparte. Teoretic, la un meci intre „lanterna rosie“ si o echipa care are obiectiv declarat accederea in Cupele Europene, un pronosportist ar trece probabil cele trei variante, 1, X, 2. „Ar fi prima victorie a UMT-ului, dar cred ca Universitatea porneste favorita“, spunea ieri fostul jucator al oltenilor, Florin Batrinu. Cam asa stau datele problemei, dar reamintim ca in editia trecuta „lanterna rosie“ Gaz Metan Medias a reusit surpriza sa invinga Universitatea, contabilizind astfel doua victorii in 34 de etape!

Astazi, Universitatea este obligata sa cistige pentru a mai linisti intr-un fel tensiunea creata la nivelul conducerii tehnice. Un fost component al Craiovei Maxima caracteriza ironic situatia creata la Universitatea „masina de tocat antrenori“: „Ca si in alte cazuri, este vorba de mecanisme tip Netoiu. Oricum, el dezbina, el conduce si pe toti ii abureste: de la prefect pina la ziaristi“. Oltenii au avut parte de un soc, astfel incit meciul cu „lanterna rosie“ devine un examen al propriilor valori, Universitatea avind nevoie si de imbunatatirea „adevarului“. Mai ales ca in etapa urmatoare vine Dinamo pe „Ion Oblemenco“!

Oaspetii au ajuns aseara in Timisoara, cazindu-se la hotelul „Continental“, dupa ce ieri-dimineata antrenamentul de la Baile Herculane a fost condus de Mustaca, iar aseara a revenit ca principal Fl. Marin. Craiovenii il au pe Sava incert si pe Savu plecat in China, iar Burca (pentru eliminarea din meciul cu Rapid) este suspendat. Si timisorenii au de la inceputul acestei saptamini un nou antrenor, pe Gigi Staicu. Incerti sint Vlaicu si Batrinu, iar M. Kovacs este suspendat (rosu la meciul din etapa precedenta).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS