7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa UEFA, turul I, mansa a doua

Cupa UEFA, turul I, mansa a doua

FC Brasov 0

Inter Milano 3

Echipa Inter Milano a invins ieri, cu scorul de 3-0 (2-0), formatia FC Brasov, in mansa retur a turului intii al Cupei UEFA. Golurile formatiei italiene au fost marcate de Ventola, in minutele 14 si 80, si de Guglielminpietro, in minutul 37. Celebra echipa italiana a reusit astfel sa cistige si partida de la Brasov, fiind o nuca prea tare pentru gruparea patronata de Ioan Niculaie. Elevii lui Adrian Hirlab puteau sa marcheze golul de onoare, insa A. Ghindaru a irosit doua ocazii favorabile de a marca. Dupa aceasta dubla mansa, brasovenilor nu le ramine decit amintirea ca i-au putut vedea pe gazonul arenei de la poalele Timpei pe celebrii Toldo, Ventola, Seedorf sau Ronaldo. Ultimul a evoluat doar in partea a doua a intilnirii. Inter Milano s-a calificat in turul al doilea al Cupei UEFA.

Grasshopper 3

Dinamo 1

Dinamo a fost invinsa cu acelasi scor ca si prima mansa, 3-1, avind cea mai penibila evolutie dintre formatiile romanesti. Elvetienii au cistigat cu 3-1 (2-0), prin golurile marcate de Paturina (’17), Chapuisat (’21), Morales (’86), respectiv Mihalcea (’50-p). In prima repriza, dinamovistii au practicat un joc foarte slab, ei facind practic figuratie pe gazon. Antrenorul Ion Marin a condus probabil aseara pentru ultima oara pe Dinamo, conducatorii clubului fiind decisi sa-l schimbe dupa eliminarea din Cupa UEFA.

Steaua 1

St. Gall 1

Steaua a remizat aseara pe propriul teren, 1-1 (1-0), cu formatia elvetiana St. Gall, ratind astfel calificarea in turul doi al Cupei UEFA. Stelistii au inceput in forta partida, decisi sa transeze cit mai repede disputa in favoarea lor si au reusit sa deschida scorul in minutul 12. Atunci, Claudiu Raducanu a marcat din apropiere, fructificind excelent centrarea lui Florentin Dumitru. Militarii au facut un joc foarte bun in prima repriza, cu actiuni ofensive purtate in viteza, in timp ce aparatorii au blocat bine intentiile atacantilor adversi.

In partea a doua a intilnirii, elvetieni au profitat de una dintre putinele greseli ale defensivei pregatite de Victor Piturca si au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Acest lucru se intimpla in minutul 59, cind Guido l-a invins pe Tibi Lung.

Din acel moment si pina la finalul jocului, stelistii au atacat cu toate liniile buturile adverse pentru a marca golul care ii putea duce in prelungirile partidei. Din pacate, eforturile bucurestenilor au fost zadarnice, tabela de marcaj raminind intepenita la scorul de 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS