19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGhioane si Cernat joaca pe „Anfield Road“

Ghioane si Cernat joaca pe „Anfield Road“

Etapa a treia din prima faza a grupelor Ligii Campionilor se va incheia in aceasta seara, dupa disputarea partidelor din grupele A, B, C si D. Toate meciurile vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct intilnirea dintre Liverpool si Dinamo Kiev, rezumatul celorlalte partide putind fi urmarit, dupa miezul noptii, la acelasi post de televiziune.

Pentru echipa antrenata de colonelul Valeri Lobanovski, la care joaca romanii Florin Cernat si Tiberiu Ghioane, o infringere in aceasta seara la Liverpool, pe stadionul „Anfield Road“, ar fi echivalenta cu reducerea drastica a sanselor de a accede in faza urmatoare a acestei competitii, Dinamo Kiev ocupind in prezent ultimul loc in grupa B. Ca si in sezonul trecut, cind a fost invinsa cu 4-1, echipa romanului Alin Stoica, Anderlecht, va avea viata grea in aceasta runda in meciul din deplasare cu Real Madrid. In sfirsit, formatia antrenata de Mircea Lucescu, Galatasaray Istanbul, va juca in deplasare cu FC Nantes. Din pacate, Viorel Moldovan nu va putea evolua pentru echipa franceza in aceasta partida, el suferind in urma cu citeva saptamini o accidentare grava, care il va tine departe de gazon pina la sfirsitul acestui an.

Partidele care se vor disputa in aceasta seara, in cadrul etapei a treia a primei faze a grupelor Ligii Campionilor, sint urmatoarele: Grupa A: Real Madrid – Anderlecht, AS Roma – Lokomotiv Moscova; Grupa B: Boavista Porto – Borussia Dortmund, Liverpool – Dinamo Kiev; Grupa C: Panathinaikos Atena – Arsenal Londra, Schalke 04 – Real Mallorca; Grupa D: PSV Eindhoven – Lazio Roma, FC Nantes – Galatasaray Istanbul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS