13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au pierdut la Carbunesti

Craiovenii au pierdut la Carbunesti

Cazul Verdes se va rejudeca astazi

Sub conducerea tehnicienilor Sorin Cirtu si Mircea Irimescu, lotul divizionarei B din Parcul Romanescu a efectuat ieri doua sedinte de pregatire, prima dintre ele avind caracter preponderent fizic. Accindentat in partida de simbata trecuta, cu Minaur Zlatna, mijlocasul Robert Vancea a efectuat ieri doar o alergare usoara. Mijlocasul Extensivului, Gabriel Velcovici, a fost convocat de antrenorul Lita Dumitru la Nationala „Under 18“, care astazi va intilni, la Bucuresti, reprezentativa similara a Belgiei, intr-un meci contind pentru preliminariile CE 2002, competitie care va avea loc in Norvegia.

Programul de pregatire de astazi cuprinde un singur antrenament, iar miine jucatorii liderei seriei secunde a Diviziei B vor intra in cantonament pentru partida de simbata, cu Universitatea Cluj. Studentii ardeleni au acumulat doar patru puncte din sapte partide si ocupa pozitia a 13-a a clasamentului.

Situatia atacantului Boby Verdes va fi analizata din nou astazi de Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF. Desi conducatorii Extensivului au depus un memoriu in acest caz in urma cu o luna, comisia a aminat de citeva ori, din diverse motive, luarea unei decizii finale. Probabil ca si astazi se va intimpla la fel…

De asemenea, oficialii Extensivului asteapta un raspuns din partea FRF in privinta expirarii suspendarii mijlocasului Armand Malaele. Revenit la Extensiv, echipa cu care se afla sub contract, Malaele mai are de ispasit citeva etape de suspendare din cele 12 pe care le-a primit in aceasta vara.

Echipa secunda a gruparii din Parcul Romanescu, alcatuita din juniorii din lot si din jucatorii mai putin utilizati in partidele oficiale, a disputat ieri o partida de verificare la Tirgu Carbunesti, in compania divizionarei C locale Gilortul. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 (0-0). Antrenorii Nicolae Negrila si George Bita au folosit urmatoarea distributie: Zdrinca – Ciuca, Piturca, Vodita – Pirvu, Saceanu, Stamin, Voicila, Malaele – Ristea, Musat. Au mai jucat: Bratu, Nitu, Poenaru, Stroe, Totoroata si Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS