12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 6-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 6-a

UFC Electro – Pan Group Armata

Meciul dintre UFC Electro si Pan Group Armata, care se va disputa astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, este privit de antrenorul gazdelor, Florin Cioroianu, ca o partida normala de campionat. „Acest meci nu este un derbi. Este o partida ca oricare alta, pe care trebuie sa o cistigam pentru ca jucam pe propriul teren“, a precizat tehnicianul formatiei din Valea Rosie. La rindul sau, antrenorul echipei Pan Group Armata, Jean Georgescu, a spus: „Cele doua grupari au nevoie de puncte, deci interesul este acelasi de ambele parti. Aud ca se vehiculeaza anumite variante ale deznodamintului acestui derbi craiovean, insa eu va spun ca va fi un meci corect. Repet, Pan Group Armata are nevoie de puncte“.

Pentru partida de astazi, ambii tehnicieni craioveni au cite doua indisponibilitati in lot. Florin Cioroianu nu ii va putea utiliza pe Stanciulescu (infectie la un deget) si G. Oprea (entorsa), in timp de Jean Georgescu nu va putea apela la Trinculescu si Turcila (ambii sint accidentati). In aceste conditii, distributiile din meciul de astazi ar putea arata astfel: UFC Electro: Poenaru – V. Oprea, Nicola, Sandu – Voicu, Vilsan, Rotaru, D. Popescu, Zaharia I – Fl. Serban, Zaharia II; Pan Group Armata: Irimin – Dinu, Tanasie, Ghita, Grigore – Pantelimon, Negrea, Stanculescu, Raicea – Chivu, Velica.

• Daniel BISTRICEANU

Petrolul Videle – Dunarea Calafat

Fotbalistii din Calafat doresc sa mai recupereze astazi, la Videle, din punctele pierdute pe teren propriu in ultimele doua etape, cind au remizat cu National Giurgiu si au fost infrinti de Juventus Bucuresti. Tehnicianul echipei oltene, Marian Bicu, a spus: „Mergem la Videle sa jucam si sper sa obtinem cel putin un punct. Nu ne e frica de Petrolul pentru ca, daca elevii mei se concentreaza asupra jocului si isi respecta sarcinile, Dunarea poate pune probleme oricarei echipe din seria a patra“.

Neavind probleme de efectiv, Marian Bicu ar putea alinia in partida de astazi urmatoarea formatie: Combei – Pasarica, Dorobantu, Cita, E. Corneanu – Dita, Iancu, Coltatu, Baltaretu – Chiva, Epure.

• Daniel BISTRICEANU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS