17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportZaccheroni il inlocuieste pe Zoff

Zaccheroni il inlocuieste pe Zoff

Antrenorul echipei Lazio Roma, Dino Zoff, a fost demis ieri din aceasta functie, urmind sa fie inlocuit de Alberto Zaccheroni, au anuntat oficiali ai clubului italian. Aceasta decizie a fost luata de presedintele clubului Lazio Roma, Sergio Cragnotti, la finalul unei discutii de aproximativ doua ore purtate cu Dino Zoff, la Centrul sportiv de la Formello.

Demiterea lui Dino Zoff parea iminenta, dupa ce formatia Lazio Roma a fost invinsa miercuri, cu 3-1, de FC Nantes, in etapa a doua a fazei intii a grupelor Ligii Campionilor. Echipa italiana a inregistrat cel de-al doilea esec in faza grupelor Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa saptamina trecuta, cu scorul de 1-0, de formatia turca Galatasaray Istanbul. Aceste rezultate slabe se adauga meciurilor incheiate la egalitate in fata echipelor Piacenza, Perugia si Torino, in primele trei etape ale campionatului Italiei.

Dino Zoff, de 56 de ani, a preluat conducerea tehnica a echipei Lazio in sezonul trecut, inlocuindu-l pe suedezul Sven-Goran Eriksson, care a fost numit antrenor al echipei nationale a Angliei. Alberto Zaccheroni, fost antrenor al formatiei AC Milan, era liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS