16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSima a semnat cu Astra

Sima a semnat cu Astra

Echipa lui Sorin Cirtu, lidera seriei a II-a in Divizia B, a plecat ieri spre Zlatna, dar se va caza la Alba Iulia

Deveniti favoriti la promovare, jucatorii de la FC Extensiv au parasit ieri Bania si s-au indreptat spre Alba Iulia. Simbata, baietii lui Cirtu joaca in campionat la Zlatna, dar din cauza conditiilor precare de cazare din aceasta localitate, oltenii au ales sa locuiasca la hotelul Transilvania, din Alba Iulia. Sorin Cirtu are toti titularii la dispozitie, inclusiv Eugen Neagoe care in etapa trecuta suferise o accidentare destul de serioasa.

Din pacate, fundasul dreapta Petrisor Sima nu s-a mai prezentat de miercuri la antrenamentele echipei. El a intrat in ultimele sase luni de contract cu FC Extensiv si ar fi semnat deja pentru Astra Ploiesti. Totusi, Astra nu il poate legitima decit in februarie, atunci cind angajamentul lui Sima cu Extensiv se incheie definitiv, daca nu cumva conducatorii celor doua cluburi au ales sa se inteleaga in noaptea trecuta.

Pe de alta parte, mijlocasul Lucian Malaele a fost transferat ieri regulamentar la FC Extensiv, dar el nu va putea debuta inca oficial pentru craioveni din cauza suspendarii de 12 etape pe care a incasat-o la inceputul sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS