13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHizo spune ca va cistiga la Craiova

Hizo spune ca va cistiga la Craiova

Delegatia echipei Rapid Bucuresti s-a intors miercuri seara de la Paris, unde giulestenii au terminat la egalitate, scor 0-0, intilnirea cu Paris Saint Germain, in cadrul primei manse a turul intii al Cupei UEFA. Jucatorii au fost asteptati la Aeroportul Otopeni de un grup de citeva zeci de suporteri, care le-au scandat numele.

Primul care a iesit din vama a fost George Copos, principalul actionar al giulestenilor. ?Nu pot sa spun ca m-a surprins rezultatul obtinut pe stadionul «Parc de Prince». Desigur, un scor de 1-1 sau 2-2 ar fi fost mai bun. Cred ca jucatorilor nostri le-a lipsit un pic de tupeu. Consider ca acum sansele de calificare in turul al doilea sint egale, dupa ce inaintea primei manse erau favorabile francezilor. In caz de calificare, banii din drepturile de televizare ale acestor doua partide se vor imparti intre fotbalisti?, a spus George Copos. Antrenorul principal al Rapidului, Viorel Hizo, a afisat un optimism retinut: ?S-a demonstrat ca am pregatit bine aceasta partida. Consider ca si la ora actuala echipa PSG are prima sansa de calificare, intrucit reprezinta o grupare valoroasa, care are patru atacanti ce costa impreuna 120 de milioane de dolari. La partida retur nu ne vom arunca peste ei. Am spus ca mergem la Paris sa jucam fotbal si ne-am respectat promisiunea.?

Dupa meciul de la Paris, citiva dintre jucatorii rapidisti acuza unele probleme medicale. ?Sabau are o intindere sau chiar o ruptura musculara si sint foarte putine sanse sa poata fi refacut pina la returul cu PSG. Sabau va fi supus unui control cu rezonanta magnetica, pentru a se sti ce are cu exactitate. De asemenea, Pancu, Soava si Perja acuza unele lovituri, dar speram ca ei vor fi recuperati. Deocamdata, asteapta partida de simbata, din campionat, cu Universitatea Craiova, pe care dorim sa o cistigam pentru a ne mentine pe primul loc in clasament?, a spus Hizo. Atacantul Daniel Pancu a spus ca ii pare rau ca nu a marcat pe stadionul ?Parc de Prince?, dar a promis ca va inscrie in meciul cu Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS