15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNe salveaza modestia?

Ne salveaza modestia?

In aceasta seara, la Trieste, FC Brasov se va lupta cu Internazionale Milano, in prima mansa a turului intii al Cupei UEFA. Meciul va incepe la ora 20.00, si imediat dupa terminarea acestuia, brasovenii vor pleca spre Romania.

Atacantul lui Inter, Christian Vieri, va absenta de la partida tur cu FC Brasov, el suferind de o inflamare a tendonului lui Ahile. De asemenea, in partida de astazi, milanezii nu ii vor putea alinia pe mijlocasii Emre Belezoglu si Sergio Conceicao, ambii accidentati.

Antrenorul formatiei FC Brasov, Adrian Hirlab, a spus ca Internazionale Milano nu are puncte slabe: „In prima saptamina, fotbalistilor brasoveni li se parea de-a dreptul imposibil sa joace cu o echipa ca Internazionale Milano. Cei care au trecut primii de soc au fost aparatorii si capitanul Cosmin Bodea. Acum toti sint relaxati, vor juca cu o echipa de top si este sansa lor sa se faca remarcati.“ Tehnicianul brasovean a precizat ca salvarea formatiei pe care o conduce in intilnirea cu echipa italiana ar putea fi modestia. „Vom incerca sa jucam un fotbal curat si sa iesim cu capul sus de pe teren, indiferent de rezultat“, a mentionat Hirlab.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS