15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportImpotriva lui Chapuisat

Impotriva lui Chapuisat

Dinamo Bucuresti va intilni astazi, de la ora 17.00, pe teren propriu, formatia elvetiana Grasshopper Zürich, in prima mansa a turului intii al Cupei UEFA. Jucatorii dinamovisti au intrat marti in cantonament pentru partida cu formatia elvetiana, care va fi transmisa in direct de TV Romania 1.

Antrenorul „ciinilor rosii“, Ion Marin, a estimat ca aminarea partidei cu Grasshopper Zürich, ca urmare a atentatelor teroriste produse pe 11 septembrie, in Statele Unite, a fost binevenita pentru jucatorii sai, deoarece au disputat in campionat un meci cu o echipa, Sportul Studentesc, care are o asezare in teren asemanatoare cu cea a gruparii elvetiene: „Desigur, la meciul cu Grasshopper datele vor fi cu totul altele, deoarece elvetienii au o tripleta extraordinara in atac, sint intr-o forma fizica buna si declanseaza contraatacuri foarte periculoase. Vom incerca sa nu primim gol si, in acelasi timp, sa le punem in pericol poarta. Mizam si pe cel de-al 12-lea jucator, publicul, pentru ca vom avea si momente grele.“

Delegatia echipei Grasshopper Zürich a sosit in Romania ieri, pe Aeroportul International Otopeni. Formatia elvetiana a efectuat antrenamentul oficial tot ieri, de la ora 18.00, pe stadionul „Dinamo“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS