28.1 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptindu-i pe rapidisti

Asteptindu-i pe rapidisti

De ieri-dimineata – cind oltenii, cu efectivul complet, au efectuat o sedinta de pregatire in Lunca Jiului, antrenamentele au fost coordonate de Marian Bondrea. In lotul Universitatii au revenit Dragomir, Cezar Dinu si Sava. Dupa ce i s-a recomandat o pauza de aproape zece zile (interdictie la efort), „Savarina“ si-a reluat antrenamentele, dar cu o alta intensitate. „Nu pot sa sprintez, resimt usoare dureri“, afirma zilele trecute mijlocasul oltean. Sava – care a fost si la un control medical la dr. Pompiliu Popescu – este acum apt de joc. Dr. Liviu Batineanu a spus: „Sava este refacut. El efectueaza acum un program de pregatire fizica generala. Din motive obiective, el nu este la zi cu pregatirea fizica“. In aceste conditii, sansele lui de a reveni printre titularii Universitatii in meciul derbi de simbata sint destul de mici. Sava: „As vrea sa pot juca impotriva Rapidului. Insa, asa cum stiti, eu n-am facut antrenamente cot la cot cu coechipierii, avind o problema de sanatate. Mai vedem, pina simbata mai sint patru zile. Pronostic pentru acest derbi? Se intelege, 1. 1 Solist!“

In lotul oltenilor se afla si doi jucatori de la tineret (Banica si Plesan), dar si fostul lor coechipier, Stancuta (ultima oara la Timisoara). Au revenit de la actiunile loturilor nationale Domocos, Burca si Grigorie, ei integrindu-se in programul normal de pregatire.

Conferinta de presa

Astazi, dupa o pauza de doua saptamini, se reiau conferintele de presa.

Avind in vedere importanta meciului cu Rapid, cit si problemele din ultimele doua saptamini ar fi normal ca astazi sa raspunda intrebarilor presei presedintele clubului si antrenorul principal, chiar daca sint in „silenzio stampa“. Se pare insa ca Marian Bondrea este hotarit sa-l trimita la conferinta de presa pe secundul Cristi Mustaca. Oricum, am fi curiosi sa aflam de la diriguitorii clubului daca situatia critica in care se afla satelitul (de fapt, un meteorit in… cadere!) UFC Electro si de ce toata logistica este indreptata numai spre Rocar. Si mai intereseaza pe cineva, o alta intrebare. Oficialii olteni au aflat ca vreo cinci juniori ai Universitatii au fost in probe la Scoala privata a lui Mircea Petescu. S-au intrebat de ce unii juniori (in frunte cu parintii acestora) ar agrea plecarea de la Universitatea?

„Pai, nici ghete de fotbal nu isi prea amintesc de cind n-au mai primit. Apoi unii n-au conditii decente de masa si casa, parintii confruntindu-se cu unele probleme salariale. Toata ziua se fac declaratii de genul «ne intereseaza centrul de copii si juniori», dar, in mare parte, aceste declaratii ramin neacoperite“, spunea un apropiat al celor de la Universitatea zilele trecute.

O alta intrebare pe care ne-o adreseaza multi suporteri se refera la situatia de „om cu fundul in doua luntre“ a actionarului Netoiu: „Domnule, daca tot moare dupa Dinamo, de ce nu ne lasa in pace?“.

Tineretul joaca astazi

Stadionul „Ion Oblemenco II“ gazduieste astazi (ora 17.00) meciul echipelor de tineret-rezerve, Universitatea – Rapid. Vor arbitra craiovenii S. Coltescu, R. Vitan si D. Mitruti. Antrenorul Aurel Beldeanu se confrunta cu unele probleme de lot: Fluieran si Popa sint accidentati, Batineanu, nerefacut si Gecaleanu este incert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS