14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sageata“ a jumulit cocosul

„Sageata“ a jumulit cocosul

Evolutia atacantului roman Marius Niculae din meciul pe care echipa sa, Sporting Lisabona, l-a cistigat duminica, scor 3-1, in fata formatiei Gil Vicente, a fost elogiata de presa lusitana. Niculae a inscris doua goluri in aceasta partida, cel de-al treilea gol al echipei antrenate de romanul Ladislau Bölöni fiind marcat de atacantul brazilian Mario Jardel, dintr-un penalti acordat pentru un fault comis asupra lui „Sageata“.

Cotidianul Record a notat ca atacantul roman si-a coordonat foarte bine actiunile din teren cu cele ale lui Jardel, recent transferat la gruparea din Lisabona. „Niculae s-a aflat intr-o forma fizica foarte buna si a actionat ca un adevarat «Predator» in careul adversarilor: rapid si ferm, el a alcatuit, impreuna cu Jardel, duo-ul Mario & Marius – un fel de gemeni imperfecti, care s-au completat unul pe altul la toate fazele de gol ale echipei lor“, se arata in articolul aparut in Record.

„Leului bolnav ii trebuie carne de cocos“ este titlul unei cronici publicate de jurnalul O Jogo, in care se mentioneaza ca echipa Sporting Lisabona, supranumita echipa „leilor“, a inregistrat rezultate slabe de la debutul acestui sezon. „Boala nu mai era un secret pentru nimeni. Lipsa de vigoare a jucatorilor, carentele de la nivelul tehnicii de joc, victoriile care se lasau prea mult asteptate au fost identificate drept semnele unei boli de care suferea formatia lui Bölöni. Duminica am putut vedea cum un leu in deriva se lupta sa se smulga din nisipurile miscatoare ale mediocritatii, contind pe sprijinul citorva jucatori talentati, dintre care se remarca un tinar roman perseverent si entuziast, pe nume Marius Niculae. In popor se spune, cu infinita intelepciune, ca supa de gaina nu face rau nimanui. Pentru un leu abatut si fara stralucire, nimic nu putea fi mai fortifiant decit carnea unui cocos“, a notat O Jogo, referindu-se la reputatia de formatie greu de invins pe care o are echipa Gil Vicente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS