5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pinalti“ a fost o gazda perfecta

„Pinalti“ a fost o gazda perfecta

• Recunoscuti pentru agresivitatea lor, elevii lui Florin Marin nu au luat nici un cartonas galben, fiind foarte „cuminti“
• Vazind ceea ce se petrecea pe teren, spectatorii l-au huiduit pe Gigi Netoiu
• Flocea a explicat rezultatul: „Ne-au prins pe contraatac pentru ca noi am fost nevoiti sa riscam“

Divizia A, etapa a 6-a

Ceahlaul – Universitatea 0-1


• Stadion „Ceahlaul“, spectatori 3.500.

• A marcat: Domocos ‘75

Ceahlaul: Lefter 5,5 – Axinciuc 4, M. Ionescu 4, Vochin 4 – Piclesan 4, C. Ilie 4, T. Serban 4, Solomon 4, Rosoaga 4, Banceu 4 – Axinia 4 (’46, Feizula 4). Antrenor: Fl. Marin.

Universitatea: Preda 6 – Stoican 6 (’84, Dobre), Naicu 6, Craciunescu 6,5, Baldovin 6 – Grigorie 6,5, Burca 6 (’46, Iacob 5,5), Danciu 6,5, D. Rednic 6 – Domocos 6,5, I. Savu 5,5 (’68, Barcauan 6). Antrenor: M. Bondrea.

• Au arbitrat: M. Lica 7,5 – M. Toader 7,5, P. Gheba 7,5.

• Avertismente: Stoican, Domocos.

• Filmul golului: min. 75, 0-1: Danciu a centrat de pe dreapta si Docomos, inconjurat de inca doi fotbalisti craioveni (!), a marcat lejer cu capul de la 6 metri.

Pe meciul de la Piatra Neamt s-a pariat in fel si chip. Cum rezultatul de egalitate era exclus din start ca doar se pierdea un punct aiurea, erau mai multi cei care credeau ca Pinalti nu va risca inca o data asa cum o facuse anul trecut si ca va ramine cu punctele acasa. La startul meciului insa, surpriza mare: vulcanicul Gheorghe Stefan nu era pe banca Ceahlaului si cind lumea a aflat ca era plecat in Germania cu afaceri, Universitatea a devenit imediat favorita.

Ceva fotbal s-a vazut doar in prima repriza, atunci cind Ceahlaul a catadicsit sa mai atace si perpendicular poarta lui Preda. Nici oltenii nu s-au prea omorit cu firea, asa ca jucatorii au intrat in pauza nu neaparat obositi…

La reluare, alb-albastrii au aparut hotariti sa profite de bulevardele din apararea lui Fl. Marin. Mai intii, Danciu (’50) a izbit bara de la aproximativ 30 de metri, apoi Barcauan (’70), singur-singurel, a sutat tot intr-unul din stilpii portii lui Lefter. Mai mult, in minutul 74, acelasi Barcauan a avut din nou culoar lejer, dar l-a ochit pe sarmanul Lefter. In sfirsit, concluzia a tras-o Domocos care, lasat nemarcat in marginea careului mic, a reluat o centrare a lui Danciu in plasa nemtenilor.

Pina la final nu s-a mai intimplat nimic notabil, ambele echipe parind multumite cu rezultatul afisat pe tabela. Nu si spectatorii care l-au luat la ochi pe Gigi Netoiu, prezent la tribuna oficiala. Acesta a indurat cu stoicism injuraturile moldovenilor care considerau ca „olteanul asta al vostru nu se mai satura de blaturi“.

Conferinta de presa a fost si ea penibila, nici nu se putea altfel. Intrebat de ce i-au dormit jucatorii pe teren, Florin Marin a explicat: „Sa nu uitam totusi ca Universitatea este o echipa iute. Prin urmare, ne-au prins pe contraatac pentru ca noi am fost nevoiti sa riscam mai mult“.

Una peste alta, este bine macar ca oltenii s-au intors cu toate cele trei puncte de la Piatra Neamt. Aproape ca nu are nici o importanta cum le-am cistigat, numai ca acum urmeaza meciul cu Rapid de pe „Ion Oblemenco“. Atunci va fi momentul adevarului si, constient de acest lucru, Bondrea i-a oprit duminica dimineata pe jucatori in cantonament (echipa ajunsese in Banie la ora 4.00) iar ieri la prinz a efectuat o scurta sedinta de refacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS