7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv este lider

Extensiv este lider

Minerii au venit in Parcul Romanescu saraci si hotariti sa nu prea iasa din propriul careu. In aceste conditii, craiovenii s-au vazut nevoiti sa atace la baioneta, dar in prima repriza le-a fost destul de greu sa ajunga la poarta lui Tein. Totusi, elevii lui Cirtu au imprimat jocului un ritm rapid, realizind citeva combinatii de toata frumusetea. Pina la pauza, scorul a ramas alb pentru ca Neagoe (’20), Sola (’22) si Panc (’35) au ratat de putin tinta.

La reluare, gazdele s-au descatusat, mai ales ca golul lui Sola a venit destul de repede. La 1-0 insa, Eugen Neagoe s-a accidentat destul de serios si a fost transportat de urgenta la spital. Intrat pe mina medicilor, Neagoe a scapat dupa vreo jumatate de ora, dar cu rana de la cap prinsa cu patru copci.

Oricum, daca rezultatul din Parcul Romanescu era previzibil, marea surpriza s-a produs la Baia Mare, acolo unde echipa locala a pierdut incredibil pe propriul teren! Profitind de aceasta intimplare, Extensiv a preluat sefia seriei si, dupa multi, este principala favorita la promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS