10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVin mineri cu traista goala

Vin mineri cu traista goala

Din nefericire, drama lui Dorin Radoi continua: nici un medic nu a indraznit sa ii dea aviz favorabil, considerind ca anevrismul de care sufera fotbalistul craiovean este periculos

In mod normal, FC Extensiv nu ar trebui sa-si puna astazi decit problema scorului. Incredibil, desi in perioada precompetitionala avusesera cu totul alte planuri, jucatorii de la Jiul s-au ales pina acum cu praful de pe toba, nefiind in stare sa acumuleze nici macar un punct. Evident, guralivul Sdrobis a fost demis dupa startul ratat si in acest moment nimeni nu prea mai stie ce se intimpla la clubul din Petrosani.

Chiar si asa, Cirtu a marturisit ieri ca va aborda meciul cu atentie maxima, sfatuindu-si elevii sa nu se considere deja invingatori. Oltenii au intrat de joi in cantonament la hotelul Parc si singurul jucator incert din echipa consacrata este fundasul dreapta Ghindeanu. Desi se antreneaza din aceasta saptamina sub comanda lui Sorin Cirtu, Malaele nu va putea fi folosit, el aflindu-se inca in stare de suspendare.

Un caz mai delicat este cel al lui Dorin Radoi. Cu citeva saptamini in urma, fotbalistului oltean i s-a descoperit un anevrism si a fost oprit imediat de la efort. Au urmat apoi citeva examene la citiva cardiologi renumiti din Capitala si, la un moment dat, s-a crezut ca sint sanse ca Dorin sa ramina pe terenul de fotbal. Mai mult, in aceasta saptamina el isi reluase pregatirile alaturi de colegii sai, numai ca ieri a aflat ca nici un specialist de la Policlinica Sportiva din Bucuresti nu risca sa-i dea aviz favorabil. A fost contactata inclusiv sefa sectiei de cardiologie a Policlinicii, doctorita Pufulete, dar nici aceasta, aflata deocamdata in concediu, nu a fost prea optimista. In aceste conditii, Cirtu se vede pus in imposibilitatea de a-l primi macar la antrenamente pina cind cazul nu se va lamuri definitiv. Foarte afectati, patronii Extensivului sint dispusi sa-l sprijine neconditionat pe Dorin Radoi, iar in eventualitatea in care acesta va primi interdictie totala sa mai joace fotbal sint hotariti sa-i propuna o functie in cadrul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS