16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Astaracii“ au mituit un arbitru

„Astaracii“ au mituit un arbitru

Arbitrul norvegian Kjell Alseth a dezvaluit faptul ca un oficial al Federatiei Armene de Fotbal i-a oferit 3.400 de lire sterline pentru a favoriza echipa Mika Astarak in intilnirea cu formatia romaneasca FC Brasov, in turul preliminar al Cupei UEFA. „Cu patru ore inainte de inceperea partidei de pe 23 august, un oficial al federatiei din Armenia mi-a spus ca presedintele clubului are niste bani de cheltuit, daca arbitrajul meu va duce la un rezultat bun pentru Mika“, a spus Alseth, care a adaugat ca nu era vorba de multi bani si ca nu s-ar fi imbogatit din acea suma.

Arbitrul norvegian a precizat ca jucatorii armeni au evoluat atit de prost incit nu ar fi avut cum sa-i ajute. „Oricit de mult as fi incercat, nu i-ar fi ajutat pe armeni sa se califice“, a spus Alseth, care a precizat ca niciodata nu i-a mai fost oferita mita in intreaga sa cariera si ca nu stie daca ceilalti membri ai brigazii de arbitri au primit aceeasi oferta. Kjell Alseth a sunat dupa meci la UEFA si a anuntat tentativa de coruptie, dupa care a notat acest lucru si in raportul meciului. Arbitrul a precizat ca UEFA a initiat o ancheta in acest caz.

Formatia FC Brasov a cistigat, cu scorul de 2-0, partida programata pe 23 august, in Armenia, cu echipa Mika Astarak, dupa ce in meciul tur, la Brasov, a invins, cu scorul de 5-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS