Acasă Sport „Ne asteapta un meci foarte dificil“

„Ne asteapta un meci foarte dificil“

-

Ceahlaul Piatra Neamt a obtinut in etapa precedenta un rezultat de egalitate, 1-1, in fieful lui Sechelariu, aflindu-se acum pe locul 14 (-1 la „adevar“). La cirma tehnica a adversarului de simbata al Universitatii se afla Florin Marin, fostul antrenor al Craiovei din turul campionatului 2000/2001. Reamintim, in turul trecut, in Trivale, Bondrea l-a invins pe Florin Marin: FC Arges – Universitatea 3-0. L-am sunat ieri pe antrenorul Florin Marin pentru a afla ultimele amanunte din tabara Ceahlaului.

– Presupun ca dupa egalul din deplasare exista un moral bun la Ceahlaul?

– Da, avem un moral destul de bun dupa acest 1-1 de la Bacau. Nu supralicitam rezultatul din etapa care a trecut deoarece ne asteapta un meci foarte dificil cu Universitatea Craiova.

– Acesta-i motivul pentru care v-am deranjat: partida cu fosta dumneavoastra echipa. Cum priviti acest meci?

– Deja v-am spus, ne asteapta un meci greu. Chiar daca Universitatea Craiova vine la Piatra Neamt dupa un rezultat mai modest – ma refer la acel 0-0 cu FC Brasov de pe „Ion Oblemenco“ -, opinia mea este ca ramine o echipa buna, puternica. Si sint convins ca Ceahlaul va avea simbata un meci dificil.

– Il considerati un meci normal de campionat sau un fel de revansa?

– Nu am de ce sa il consider ca „un fel de revansa“, cum va exprimati. Nu am motive. Eu reprezint acum interesele echipei Ceahlaul Piatra Neamt si sint preocupat de mersul bun al echipei unde ma aflu sub contract. Si, repet, n-am de ce sa-mi iau revansa! De la Universitatea nu am fost demis, am plecat eu.

– Altfel, va simtiti mai bine printre moldoveni decit printre olteni?

– Eu ma simt bine oriunde ma duc. Incerc sa-mi fac meseria cit mai bine. M-am simtit bine si la Craiova, ma simt bine si la Piatra Neamt. Asta-i meseria noastra, a antrenorilor.

– Aveti probleme in lotul echipei?

– Da, vreo cinci jucatori sint accidentati: Purica, Enache, Botez, Nemtanu si Fl. Axinia (ultimul incert, are dureri lombare). Miine (astazi – n.r.) lotul intra in cantonament pentru meciul de simbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...